Bügun aldıgım kılıflar Hondayı yükleme ye devam Ekli dosyayı görüntüle 256932Ekli dosyayı görüntüle 256933Ekli dosyayı görüntüle 256934
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Fotoğrafı daha yeni atabilmemin sebebi, küfretmemin daha yeni bitmiş olması Ekli dosyayı görüntüle 256936
aklın yolu bir hocam, sonuçta elektronik bir akşam değil. bagajı tam kapatsın yeter. bende ucuzundan aldım gayet memnunum...Arkadaşlar bu bagaj havuzu nu uygun fiyata aldım Civic yazmıyor bence fazla para vermeye gerek oldugunu dusunmüyorum..Ekli dosyayı görüntüle 256898
aynı araba olmalarına rağmen soldaki daha geniş duruyor...Canavar bunlar canavar canavar Ekli dosyayı görüntüle 256935
Allah böyle parkedenlere feraset versin. İnsan parktan sonra diğer araçlarada bir bakar!Fotoğrafı daha yeni atabilmemin sebebi, küfretmemin daha yeni bitmiş olması Ekli dosyayı görüntüle 256936
O arac biraz daha ondeydı birde foto. Acısından öle duruyoraynı araba olmalarına rağmen soldaki daha geniş duruyor...
MI 6X cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aynen öle... Ben bu video ızlıyerek karar vermiştim..aklın yolu bir hocam, sonuçta elektronik bir akşam değil. bagajı tam kapatsın yeter. bende ucuzundan aldım gayet memnunum...
MI 6X cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.