Hayırlı olsunBir hafta önce aldım 2018 ExeEkli dosyayı görüntüle 257845
Hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun inşallah iki tane alınca fiyat ne oldu acaba sizinkide aynısı eco elegance ov beyaz diye hatirliyorumİki Civic' li olduk, çok şükür abim de teslim aldı aracını
Şu virüs olayları geçse de gezsek ufaklıklarla, otoparka bıraktık fotoğraflarından bakıyoruzEkli dosyayı görüntüle 257898
'?? ??? ???. (??????)
'?? ??? ???. ?-???? ??-? (?????)
'?? ??? ???. ?-???? (Ş??????? ?????)
Hayırlı olsun güle güle kullanmak nasip olsun inşallah iki tane alınca fiyat ne oldu acaba sizinkide aynısı eco elegance ov beyaz diye hatirliyorum
Fotoğraflara bakıyorum da şimdiki aklım olsa kesinlikle beyaz almazdım. Ya gider lacivert olanı alırdım ya da büyük ihtimalle açık gri olanı alırdım. Açık gri olan modele modifiyeyi çok yakıştırıyorum. Kırmızı bana fazla gösterişli geliyor o nedenle kırmızıyı pek sevemedim ama açık gri üstüne siyah modifiye parçaları gerçekten çok iyi duruyor. Bir de tamamı siyah olan civiclerde hoşuma gidiyor. Eklentiler siyah kendisi siyah tam bir Batmobil gibi oluyor. Kendi aracıma 18'lik jant takmayı düşünüyorum uzun zamandır ama bana biraz pahalı geldiği için takmadım henüz. Belki yazın 18'lik bir jant takabilirim. Konudaki civiclerin hepsi çok güzel çok hoş duruyor. Herkese keyifli sürüşler sağlıklı günler dilerim.