Selamlar panjur yapıştırma aygaraj dan aldım 300 tl toplam maliyetReis Ön panjur kaplama mı yapıştırma mı ? ve kaça mal oldu Kadirli'den selamlar
Selamlar panjur yapıştırma aygaraj dan aldım 300 tl toplam maliyetReis Ön panjur kaplama mı yapıştırma mı ? ve kaça mal oldu Kadirli'den selamlar
Selamlar panjur yapıştırma aygaraj dan aldım 300 tl toplam maliyet
Yok öyle kaldı bir şey yaptırmadım çok yakından bakmadıkça belirli olmuyorPeki altaki mat siyah bölüm e bi uygulama yaptın mı ?
SM-G955F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yok öyle kaldı bir şey yaptırmadım çok yakından bakmadıkça belirli olmuyor
Ne kusuru sorun lütfen yardımcı olabilirsem sevinirim gelen paket içerisinde çift taraflı uzunca bir bant vardı kendinizde yapabilirsiniz aslında ama ben belki yapamam diye modifiye işleri yapan bir arkadaşıma yaptırdımKusura bakmayın çok soru sordum ama...
Son olarak sipariş geçsem kendim yapıştırabilir miyim siz kendiniz mi yapıştırdınız.
SM-G955F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Merhabalar, yoğunluktan anca dönüş yapabiliyorum. MAnuelden çok memnunum açıkçası şimdiye kadar hiç otomatik vitesli araç almadım bundan sonrada mecbur kalmadıkça (hanımda manuel kullandığı için) almayı düşünmüyorum.NASIL MANUEL ŞANZIMAN HONDADAN MEMNUN MUSUNUZ ARKADAS LAR MANUEL İN ZOR OLDUGUNU BAHSEDIYOR AMA BEN HONDANIN MANUELİNİN OTOMATİK DEN FARKININ OLMADIGINI SOLUYORUM RAHATLIK AÇISINDAN
Hocam sizi bu konuyu bekleriz..
Manuel FC5 sahipleri bu başlık altında toplanalım
Arkadaşlar manuelci arkadaşlar burada toplanalım. Bakalım kaç kişiyiz ? Kimler manuel Cı Arac modeli ve paket olarak yorum eklıyelım.. Örneğin vites topuzu değişimi yapan var mı ? Vites topuzu nasıl sökülür ? Manuel Honda FC 5 ciler lütfen es geçmeyin Ben...www.civictr.com
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.