Havasını bile atmış olabilir diğer çalışanlara Maşallah... @ermantHerhalde muayeneyi yapan kendinden geçmiştir. Hele birde Type-R hayranıysa deyme keyfine.
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Moderatörün son düzenlenenleri:
Havasını bile atmış olabilir diğer çalışanlara Maşallah... @ermantHerhalde muayeneyi yapan kendinden geçmiştir. Hele birde Type-R hayranıysa deyme keyfine.
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Havasını bile atmış olabilir diğer çalışanlara Maşallah... @ermant
Üstadım vites topuzu ile ilgili bilgi verebilir misiniz nereden en zaman kaça aldınız memnun musunuz?
Evet memnun um aliexpress den aldım turkıyede aynısını 200 e satan arkadaşlar var benımkinin rengi biraz farklı aynı vıtes topuzu servıste 2 bin TL yalnız topuz ile birlikte ara aparat ta almak gerekiyor benim aparat daha gelmedi gelince tam olacak .Üstadım vites topuzu ile ilgili bilgi verebilir misiniz nereden en zaman kaça aldınız memnun musunuz?
Bir önceki aracım jazz dı ona takmıştım bu topuzdan. Hanım yazları sıcaktan kışları da soğuktan (Ankara şartları) dolayı kullanırken biraz şikayet ediyordu. Şimdi civic'e takıcam fırçaya yemeye devam etcez gibi görünüyor üstadım forum kurallarına aykırı mıdır bilmiyorum ama vites topuzu ve aparatın linkini paylaşmanız mümkün müdür?Evet memnun um aliexpress den aldım turkıyede aynısını 200 e satan arkadaşlar var benımkinin rengi biraz farklı aynı vıtes topuzu servıste 2 bin TL yalnız topuz ile birlikte ara aparat ta almak gerekiyor benim aparat daha gelmedi gelince tam olacak .
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
tamamBir önceki aracım jazz dı ona takmıştım bu topuzdan. Hanım yazları sıcaktan kışları da soğuktan (Ankara şartları) dolayı kullanırken biraz şikayet ediyordu. Şimdi civic'e takıcam fırçaya yemeye devam etcez gibi görünüyor üstadım forum kurallarına aykırı mıdır bilmiyorum ama vites topuzu ve aparatın linkini paylaşmanız mümkün müdür?
yok üstadım ben de bu topuzu istiyorum malum kokpitte type-r havası estirmeye çalışıyoruz yatamam
İstersen deri olan topuzda var onuda alabilirsiniz
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.