Uzaktan Çalıştırma

Katılım
5 Şub 2018
Mesajlar
40
Tepki puanı
3
Konum
Ankara
Aracınız
Arkadaşlar selam,
Executive donanımda Anahtarsız Giriş özelliği bulunuyor. İzlediğim videolarda yabancı verisyonlarda Anahtarsız Giriş özelliği ile birlikte Uzaktan çalıştırmada bulunmakta. Ülkemizde satılan executive donanım araçlarda uzaktan çalıştırma özelliği varmı acaba. Bununla ilgili bir video bulamadım internette.
Bilgisi olan...
 
[MENTION=11960]haya-ji[/MENTION] Uzaktan çalışma özelliği Türkiye modellerinde yok.
 
Uzaktan çalıştırma özellikle Amerika ve Kanada gibi çok soğuk memleketlerde olan bir özellik.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Adam evden çıkmasına beş 10 dakika kala, evin camından arabasını çalıştırıyor. Arabasının başına gittiğinde motor ısınmış arabanın içindeki ortam sıcaklığını kısa sürede oda sıcaklığına yükseltmiş oluyor. Bu bahsettiğim memleketlerde -40’lar havada uçuşuyor. Ama tabi şimdi Erzurumdaki kardeşlerimizden de bu konuda istek gelirse hiçte haksız sayılmazlar


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Herkes icin degil ama soguk ve asiri sicak gunlerde kullanmak icin harika bir ozellik.
Fc5 ilk lanse edildiginde dikkatimi ceken hicbir piyasa aracinda olmayan bir ozellik olan yanaynaya gomulu kamerasıyla 360 derece gorus sisteminin Turkiye versiyonunda olmadigini gordugumde hayal kırıklığı na uğramıştım.
Bu da Turkiye icin galiba luks kacacak.
Buda vergi dilimine girmesinden baska birsey degil galiba.
Yalnız bir umut ingiltere yapimi FK7 hatcback ten yana bir umut tasiyabiliriz.

 
93 model toyota coronamda vardı.orjinalmi sonradan takılmamı bilmiyorum kışın evden çıkmadan çalıştırıyordum. arabanın içi ılınıyordu.
 
Exe pakette gelen bir özellik değil malesef, Türkiye de olmayan touring diye paket var onunla beraber geliyor diye biliyorum. Avrupada malesef exe paket orta sınıf gibi bişey.

SM-G935F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Geri
Üst