Yazılımı yapan kişi ayarlıyor abi, istediğin gibi yaptırabilirsin. Mustafa abi çok ilgili, istediğiniz gibi ayarlayıp gönderir.Can hayırlı olsun süre biraz uzun gibi geldi bana onu ayarlamak senin elindemi yoksa sistem mi öyle çalışıyor ?
Teşekkür ederimÇok güzel olmuş Can
Eline sağlık...
2013 Honda Civic Sedan Eco Beyaz&Navitech NX 220R
Maunları çıkarıp siyah kaplıyorum, kapı kollarını parlak siyah yaptım sıra orta konsola geliyorCan içerdeki maun kaplamalar gözüme takıldı orijinali gri deilmi onun maunlarin devri geçti eski göstermiş hem arabayı.söylemeden duramadim.
Tapatalk Bazen Canimi Sikmiyor deilsin.))
Ebayde olan nasıl bilmiyorum fakat montaj sırasında arayıp da bilgi alma imkanınız yok açıkcası. Hiç tavsiye etmemBunun ebayda filan satılan versiyonu vardır mutlaka belki de daha ucuza gelir
Modülde farklılık olabilir. Türkiye'den almak daha mantıklı, kendi istediğinize göre ayarlatıyorsunuz yazılımıNasıl olsa sen montajı biliyorsun
Kardeşim konuyu baştan inceledim ama tam olarak anlayamadım modül şu an bagajdami duruyor benim park sensörünün beyni bagajda yada sen nereye montajladin?5 saniye falan yeterli olurmus aslinda. Ben de su an kullaniyorum ama cok sorun degil arac hareket ettikten sonra sıkıntı yok kendi kalksin accord olsa iyiydi de bu kadar kurcalamazdim o zaman
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Anladım kardeşim teşekkür ederim.Yok abi bagajda degil direksiyonun altinda sol tarafta. Park sensorunun gostergesi goguslukte benim, oraya gelen kablodan tetik aldim.
GT-I9300 cihazımdan gönderildi