- Ad Soyad
- Mustafa
- Aracınız
- Civic FB7 2013
İlginç
İzlenim ve yorumlarınızı bekliyoruz hocamBende bu siteden FB7 bakım parçalarından birkaç tane aldım (bioaktif filtreyi de denemek için aldım).
Paraf kredi kartı ile linkteki kampanyadan 20 lira puanda geldi
E-Ticaret Kampanyası
Paraf ile 1-30 Nisan 2020 tarihleri arasında yurt içi tüm sanal POS’laran toplamda yapılacak her 250 TL ve üzeri harcamaya 20 TL, toplamda 60 TL ParafPara verilecektir.Kampanyaya katılmak için harcama yapmadan önce ÖDÜL yazıp 3404’e SMS gönderilmesiwww.parafcard.com.tr
Ekli dosyayı görüntüle 258292
Ruhsattaki araç bilgileri ile kontrol edildi parça araç için uygun seçilmiş gözüküyor yanlış parça olsa idi değişim yapılacaktı. Fiziki olarak aracıma uymadığı için kargo ile iade ettim para iadesi yapacaklar.@Beyazhonda geri dönüş için teşekkürler
Demekki ES7 kasalarda Mann Filter'in hava filtresi tam uyumlu değil
Peki para iadesi mi yapacaklar yoksa başka filtre mi gönderecekler?
İade alabilmek olumlu bir durumRuhsattaki araç bilgileri ile kontrol edildi parça araç için uygun seçilmiş gözüküyor yanlış parça olsa idi değişim yapılacaktı. Fiziki olarak aracıma uymadığı için kargo ile iade ettim para iadesi yapacaklar.
Paylaşırım inşİzlenim ve yorumlarınızı bekliyoruz hocam
Bende 2 adet hava ve yağ filtresi aldım, bakalım gelince hava filtresini direk takacağım zatenwww.filtremarketim.com netteki diğer adı kaymazlar oto/kaymazlar filtre den hava yağ polen filtre siparişi vermiştim. Yağ ve polen filtrelerini aracıma taktık. Hava filtresini iade ettim. Bugün itibarıyla tarafıma para iadesi yaptılar. Kesinlikle tavsiye ederim.