Tahminim aynı modülle yapılabilir ama bilen birine danışmak lazım olur mu olmaz mı
Bütün bilgi sende o zaman bir bak ne var ne yok direksiyonun altinda olabilirBenim araçta 3 üde takılı fakat masıl olduğunu biilmiyorum
SM-G530F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[MENTION=194]Can[/MENTION] senin modülcü bir arkadaşın vardı diye hatırlıyorum.
Ayrıca orjinal kumandayla bagaj açma işlemini nasıl yapabiliriz bilen var mı
Foruma üye olmuştu mustafa abiBagaja motor takilacak, iki defa acma tusuna basinca motoru tetikleyecek yazilim ile modul yapilacak. Su an bu modul var benim modulcu abimde fakat ben usendigimden yapmadim isterseniz iletisime gecebilirim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Can bu follow më ve far sensörü olan modül ne kadar acaba. ..bana öğrenip bir yazarmısın , bende yaptırmak istedim ama hiç adam gibi çalışan bir modül bulamadimVar abi modul istedigimizi yaptiririz sorun yok. Sunroof 4+1 falan da yapilir fakat bunlar hep universal moduller, uzun vadede zarari olur mu bilemiyorum. Ben de follow me home ve otomatik far sensoru var, ayriyetten geri vites ayna indirme modulu var her ikisi de ayri kutu olarak montaji yapildi. Hepsini tek module almak fazla kablo karmasasi ve ayar demek yani tek kutuda zor. Ayri ayri baglanabilir.
Sent from my iPhone using Tapatalk