Ben değiştirmeni tavsiye etmem FE1 kasalarda hala belirgin kronik hatalar mevcut, tabiiki olacak bu ksurlar olmayacak değil ama sanırım ben olsam değiştirmem en iyi araba bildiğni arabadır benim için,Arkadaşlar merhaba 2018 honda Civic 1.6 executive aracım var yaya koruma sistemi sıkıntısı yüzünden değiştirmek istiyorum.Fe1 kasada Wal özelliğinin olmadığını duydum doğru mu?Acaba Şimdiden teşekkürler
Belirgin kronik hatalar nerden hocam neler meselaBen değiştirmeni tavsiye etmem FE1 kasalarda hala belirgin kronik hatalar mevcut, tabiiki olacak bu ksurlar olmayacak değil ama sanırım ben olsam değiştirmem en iyi araba bildiğni arabadır benim için,
Aynen hocam şuan kronik oalarak sadece direksiyon var oda değişim ile hallediliyor hatta son bir parça değişimi daha yapılacağı söyleniyor ayrıca 2025 de ufak bir ön tampon vs değişimi ile makyajlı versiyonu ülkemizde satışa sunuldu. Direksiyon harici kronik olarak diyebileceğimiz bir sorun yaşamadım ve okumadım açıkçasıEn belirginii direksiyon ile ilgili olan problemler forumda okuduğum kadarıyla problemli alıp hiç kullanmadım ama bu kadar kullanıcı aynı hatayı alıyorsa makyajlı modeli çıkana kadar beklenebilir
Bu iş imkan meselesi eger durumun musaitse 182 lik benzinli modelini almani tavsiye ederim. Lpg li olan modelleri şuan ki aracın kadar stabil çalışmıyor. Direksiyon icin bu hafta değişim randevulari verilmeye başladı. Wal ozelligi yok dogru duymuşsun, kilitlemek icin kapi koluna dokunman gerekiyor. 182 lik olani alıp gazlamanin keyfini sürmeni tavsiye ederim. (Aşırı hız sevmem ama gazladigim zaman arabanin uzaması cok keyifli)Arkadaşlar merhaba 2018 honda Civic 1.6 executive aracım var yaya koruma sistemi sıkıntısı yüzünden değiştirmek istiyorum.Fe1 kasada Wal özelliğinin olmadığını duydum doğru mu?Acaba Şimdiden teşekkürler