NoFeaR
BYD
- Ad Soyad
- Turgut
- Aracınız
- Diğer Markalar
@Heisenbergx Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Aynen hocam çamkıran aksesuarsız araç satmıyor. Aracı alırken parasını öderim ama abartı aksesuar takmayın eşimle birlikte kullanıyoruz dedim rica minnet spoiler balık sırtı anten felan çıkartabildim ki tüm aksesuarlar bedavaydı yani araç satış fiyatının içindeydi, ilk defa bedava aksesuarları reddeden müşteri görüyoruz demişlerdi. 2019 aralığın son haftası 169 bin tl'ye anlaşmış 3 ocak 2020'de de teslim almıştım.
SM-N910C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
O tarihlerde çok yüksek fiyatlardan aksesuar ekleyerek araç fiyatlarını şişirme durumu da yoktu hocam üstelik en uygun fiyatı çamkıran vermiş, 17 exe jantlar hariç istediğim aksesuarı alma seçeneği sunmuşlardı diğer bayiler 171 bin tl aksesuar ya da herhangi bir hediyemiz de yok demişlerdi. Arabayı teslim aldığım da elbise askısı numaratör gözlük kabı gibi ıvır zıvırları doldurmuşlardı bagaja. Garaj kısmına destek için mi yapıyorlar yedek parça için mi bende anlam veremedim.Gerçekten de çok enterasan. Bu parçaların hiç biri Oem parçası değil yani kendilerinde bıraktıkları orijinal parçalara göre tahminen daha ucuz parçalar. Adamların iş modeli bende daha pahalı orijinal parça kalsın, sizin aracınıza daha ucuz yan sanayi parça takalım mı diye düşündüler acaba
Gerçekten akıl almıyor Honda Türkiye nasıl buna izin veriyor, hiç biri orijinal OEM aksesuarı değil ve abartıya kaçıyor, uzun vadede markaya da zarar verir. Aracın kendi orijinal parçaları daha pahalı, acaba onları tutarak mı kar elde etmeye çalışıyorlar?
İşlevi olmayan aksesuarları sevmiyorum sırf görüntü için balık sırtı anten ya da eco civic'de devasa spoiler gibi hocam söktürünce boyaya zarar verme olasılığı da cabası. İnce bir pasta geçer seniz daha rahat çıkar yapışkan izi hocam.Bende aksesuar olarak sadece balık sırtı anten vardı. Geçen o bile gözüme battı sökeyim dedim adamlar nasıl yapıstırdıysa izi alkolle bile cıkmadı.
MI 6 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.