Soru işaretlerini giderebildin mi ? Ürün hakkindaki fikrini yazar misin?Yanlız bu gün şunu farkettim. BRC nin içerdeki yuvarlak LPG göstergesinde alttaki 4 ışıktan biri yanıp sönmeye başladı. LPG bitiyormuş gibi. Bu durumla karşılaşan var mi?
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Soru işaretlerini giderebildin mi ? Ürün hakkindaki fikrini yazar misin?
benim benzin göstergesi kafasına göre takılıyor. bazen benzin alsam bile yükselmiyor hep boş gösteriyor; bazen kendi kendine yükseliyor yavaş yavaş. çok takmıyorum bende artık..
Gösterge yanlış gösterebilir sonuçta lpg kullandığımız için sorun değil. Ancak ben benzinin habersiz bitip de yolda bırakmasından korkuyorum. Acaba acil durumlarda benzin bittiğinde lpg ile çalıştırılmasının bir yolu yok mu.
LPG göstergesi değil benzin göstergesinden bahsettim. Depoya benzin doldurulana kadar gösterge güncellenmiyor. Arkadaş depoya yakıt konduğunu algılatmak için aracı sallayarak şamandrayı oynatıyor. Araba çalışmıyorken yakıt doldurulduğu için araba çalışmıyorken sallanması mı gerekir diye sormak istedim.Arabayı sallamak ne demek ki?
Zaten seyir halinde araba sallanıyor tamamen yanlış bilgi. Lpg göstergesi 3 dakikada bir günceller veriyi ki yolun eğimi yokuş yada şartlar ne derseniz sürücüyü yanlış bilgi verilmemesi için düşünsenize anlık güncelleme yaptığını doğru sonuç vermesi mümkün bile değil.
Benzin göstergesi de aynı mantıkla çalışır bunun için zaman gerekli ne kadar sallarsan salla asit yapar ağazinda.