Ben genelde shellden alıyorum. Çok sıkışırsam da Opetten alırım. Bu tercihler hem benzin hem de LPG için geçerli. Ustamın dediğine ve genelde okuduğum kadarıyla opet LPG'si araç filtresini çok daha çabuk kirletiyormuş.
Geçen hafta içerisinde lpg sistemimdeki sorun nedeniyle bolca vaktim oldu bunları konuşmak için. Brc yetkili servisi;istanbulda satılan lpgler çok kötü , çok fazla istasyondan dolayı denetimler çok sık yapılamıyor bu yüzden de pompaları lpg tankları olması gerektiği gibi değil, kötünün iyisi shell demişti usta.Filtreyi daha az yağlandırıyor gözlemlerim kadarıyla.
Benzini ve Lpg yi Shell'den alıyorum gayet memnunum sıkıntım yok çok mecbur kalırsam Opet'ten alıyorum, genelde merkeze yakın denetimi sık olabilecek yerlerden almaya çalışıyorum ama şöyle bir durum var aldığın hiç bir yakıt bir öncekinin ayısı olmuyor farklılık olabiliyor.
Petrol Ofisinden almıyorum özellikle LPG'yi. 2 defa motor arıza lambam yandı bir daha da almadım. Shell en fazla kilometre gittiğim istasyon bunun dışında da Aytemiz gayet iyi. BP ise LPG ile en düşük gittiğim istasyon.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.