Yakıt karsilastiralim

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Af380
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
[MENTION=7478]systemturk[/MENTION] insallah kardesim bakalim. Forumda [MENTION=5803]emrehanozkaya[/MENTION] kardesimiz yakit tuketimini 35-40 kurus bandindan 24-27 kurus bandina dusurmus ama bir dunya islem yaptirmis.

Hocam durumun varsa eğer model yükseltmeyi filan düşündün mü?

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
[MENTION=7478]systemturk[/MENTION] model yukseltmem icin 2 yil beklemem lazim. O zamana belki fc5 alabilirim. Fc5 in yakit tuketimi fabrika verilerinde hemen hemen ayni olsa da fd6 ve fb7 ye gore cok iyi. Forumdan takip ettigim kadariyla

Son düzenleme:
Aracınız
[MENTION=5525]Hakan_1453[/MENTION] fc5 baya baya iyi fd6lara göre tabi senin de dediğin gibi ben de forumda paylaşılanları söylüyorum.Maalesef bizim ülkede yakıt büyük sıkıntı araç alıcağımız zaman çoğumuzun sorduğu ilk soru ne kadar yakıyor oluyo

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
[MENTION=7478]systemturk[/MENTION] haklısın kardeşim malesef durum böyle. agresif kullansak yine üzülmeyeceğim ama sakin kullanımlarda bu değerleri görmek te insanı çileden çıkarıyor. aracımı gerek görselliği gerek performansı kullanımda vermiş olduğu haz nedeniyle satmak ta istemiyorum. ;)

Aracınız
[MENTION=5525]Hakan_1453[/MENTION] aynen ben gaza yüklenmeye korkuyorum en ufak bi yüklenmede bile tüketim değerleri değişiyor.Yalnız senin aracın maşallahı var resimlerde gördüğüm kadarıyla tabi bu arada sislerin altındaki ledleri nası monte ettirdin sen ekstra bi yer mi açtırdın orda ben baktım araca yer bulamadım taktırıcak

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
[MENTION=7478]systemturk[/MENTION] kardeşim 20 tl.ye gündüz ledi aldım sislerin altına bu ledi hat boyunca yapıştırdım. sislerin yanındaki küçük ızgaralar sökülüyor onları söktükten sonra ledin kablosunun sis farının köşesi ile ızgaranın köşesinden aradan geçirdim ve park ampulune giden kablodan elektrik alarak yaptım. parkları yaktığımda gündüz ledi devreye giriyor. ekstradan bir delme işlemi olmadı. zor bir işlem değil biraz merak biraz da el beceriniz varsa kendiniz yapabilirsiniz.

Aracınız
Yakıt karsilastiralim

[MENTION=5525]Hakan_1453[/MENTION] kendim yapamam sanırım biraz çekindiğim için bu konularda yeteneğim de pek yoktur ama anlatığınızdan anladığım kadarıyla ledler dışarda kalıyor üstünde herhangi bi koruma cam vs bişi var mı yoksa direk yapıştırdınız mı

Son düzenleme:

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
[MENTION=7478]systemturk[/MENTION] koruma yok kardesim suya dayanikli oldugundan direk yapistirdim. Araci yikarken uzerine su tutmuyorum sadece. Araca cok guzel bir hava katiyor.

Aracınız
[MENTION=5525]Hakan_1453[/MENTION] aynen çok iyi duruyo yakışmış baya maşallah diyelim.Hocam senden rica etsem müsait olunca yakından çekip atar mısın resmini kablo vs belki bi arkadaşa yaptırabilirim zahmet olmazsa sana da

Emirbey

Project Man
Yönetici
Ad Soyad
Emirbey26
Aracınız
Civic FB7 2015
[MENTION=7478]systemturk[/MENTION] yarın fotoğraf çekip gönderirim kardeşim lafı mı olur.

Geri