Civic FC5 Yakıt pompası sorunu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrtinc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Civic FC5 2018
Son bır hadçftadır uzun yolda 3 4 saat arası hareket ettıkten sonra arabayı stop edıp calıstırdıgımda calısmıyor. 15 dakka beklıyorum oyle calısıyor.. Honda turkıyeye ıkı kez cagrı actım donen olmadı servıs yakıt pompaası ısınmasından dıyor ama ne hıkmetse degısımı saglanmıyor basına gelen kesın vardıt ne yaptınız acaba?

Ad Soyad
YUSUF YALÇIN
Aracınız
Civic FC5 2019
Merhabalar, benimde aracımı geri çağırdılar yakıt pompasının değişimi için. Değişim öncesinde hiç bir problemim yoktu değişimden sonra sabahları ilk marşı çok geç almaya başladı.
Muhtemelen montajı yapan usta sağlam yapamadı. Başına böyle bir şey gelen var mı? Tekrar götüreceğim servise
Aynısı başıma geldi. Yalnız benimki 2 gün sonra düzeldi. Sizde düzelme yoksa servise tekrar gidin baksınlar

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ad Soyad
YUSUF YALÇIN
Aracınız
Civic FC5 2019
Son bır hadçftadır uzun yolda 3 4 saat arası hareket ettıkten sonra arabayı stop edıp calıstırdıgımda calısmıyor. 15 dakka beklıyorum oyle calısıyor.. Honda turkıyeye ıkı kez cagrı actım donen olmadı servıs yakıt pompaası ısınmasından dıyor ama ne hıkmetse degısımı saglanmıyor basına gelen kesın vardıt ne yaptınız acaba?
Bende de oldu. Yakıt pompası değişti düzeldi. Benim aracın garantisi devam ettiği için garantiden değişti. Biraz maliyetli çünkü

Geri