usta ağzının meraklı araba kullanıcısından daha çok ayağımın gaz pedalına değdiği dönemden bu güne kadar olan birikim + deneyim desek daha dogru olur... mühendis bunları yazabilir mi? 4 sene uni oku kitap üstüne pratik yok bişi yok sonra kalk çalış deneyim kazan. kusura bakma da şu yazılanları muhendis ne yazik ki yazamaz , mühendisden bekliyorsan bekleme yani... Şunu da unutma bugun ulkemizde temeli olmayan , masa başında çalışan ve imza yetkisi kullanan , işi teoride bilip pratikte bilmeyen o kadar çok muhendisimiz var kiCiddi anlamda işinde exper olan muhendisler de yuzde 10 luk paydadır... Uzaga gitmene gerek yok , git bakalım honda servisine 50 kişide kaç kişisi muhendis ?
eğer servis için ana fabrikaya gidebiliyorsan ona bişi diyemem , yani adamlara da bakış açın bana yazdıgın gibiyse usta ağzının merakli bir araba kullanıcı kısmıyla alakalı olarak diyorum. yazılan bilgilerin içerik seviyelerini tartışmanın mantıgı yok bana göre de ( yok muhendis değilsen olmamış gibi... ) Ve şuna inan yaşadığın bir çok deneyim , muhendislerden daha fazla bilgi sahibi olmana yarıyor.
![]()
Haklısınız mantığı yok.