- Ad Soyad
- Emirbey26
- Aracınız
- Civic FB7 2015
[MENTION=5243]PADAROGLU[/MENTION] gectigimiz cuma günü atikerin bolge bayisine gittim. Bayi yetkilisine aracimi cok sakin kullanmama ragmen 0.41 kurus yaktigini ve bu sarfiyatin aracin emsallerine gore cok fazla oldugunu soyledim. Yetkili şahsiyet kendisinde 2000 motor honda accord oldugunu sehir ici 42 kurus yaktigini. Hondalarin cok yakan bir arac oldugunu verilerimin normal oldugunu soyledi. Tabi bu arada oradaki sekreter bayan surekli konusmamiza mudahale etti yok bu arac 40 kurusun altina inmez, yok bide sikayet etmissin, dizel araba bile 25 kurus yakmiyor falan filan diyince şartellerim atti. Agzima geleni bayiye saydim. Kadina da sen ne biliyorsun da konusuyorsun. Muhattabim sen degilsin dedim. O sinirle arabayi parcalayacaktim. Amaclari beni ikna edip gondermekti fakat ben baskin cikinca elimizden geleni yapacagiz dediler. Araci cihaza baglayip 20 tl gaz aldim ve uzun yolda yol ayari yaptilar 20 tl lpg ile 80 km. Yol yaptim. Bakalim sonuc ne olacak. Yine de duzelmezse kafaya koydum aracimi satacagim.