%60'ı şehirdışı, %40'ı şehir içi (kabaca) yük yok (2 kişi) İnegöl-Bursa (güzergah)
Lpg deposu 40 Ltr deniyor ama, o kadar almıyor. 32 Ltr. de durdu, pompa.
Ortalamanız 7.75 litre 22.4 kuruş fena değil.90 TL'ye tam 400 km yaptı bu sefer (lpg 2,89'dan alındı)
Lpg 510 km.de bitti arkadaşlar. Bilgi ekranı 6.1 litre gerçek tüketim 7.2 litre. Daha fazla gider diye umuyordum çabuk bitti![]()
Arkadaşlar yakıt bitti. Son 45 km.mi de araç bagaj ful klimalı şekilde yaptım. Alinan yakit 38 litre birim fiyat 3.06 Aygaz toplam 610 km. Bilgi ekranı 5.5 gerçek tuketim 6.2 litre. Km.de tüketilen yakıt 0.19 kuruş.![]()
Aracınızın km.si vites türü, kullandığınız şehir, kullanım tarzınız, lpg kitinizin markası nedir. Subap ayarı en son ne zaman ve kaç km.de yapıldı, bujileriniz ne zaman değişti ve ne marka ? Hava filtresi ne zaman değişti, filtre orjinal mi? Bu bilgileri yazar misiniz?Bende 2010 fd 6 var hocam 10.7 yı dusuremedim ben 1ay oldu aracı alalı
Mi 9 SE cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Aracınızın km.si vites türü, kullandığınız şehir, kullanım tarzınız, lpg kitinizin markası nedir. Subap ayarı en son ne zaman ve kaç km.de yapıldı, bujileriniz ne zaman değişti ve ne marka ? Hava filtresi ne zaman değişti, filtre orjinal mi? Bu bilgileri yazar misiniz?