furkanozkan.07
Özel Üye
Abilerim merhabalar.. 28.09.2019 tarihinde okul önünde çocuklara yol verdiğim sırada marketlere teslimat yapan aceleci bir arkadaş (resmen duran araya vurdu yani ben yaya geçidinde durduktan bi 10 -15 sn sonra çarptı ) arkamdan çarparak kaza yaptık. Tutulan kaza raporunda %100 karşı taraf kusurlu bulundu. Neyse biz arabayı Honda bayisine verdik ( Pişmanım ) 10. günde arabayı teslim aldık. Bu benim ilk kazam. Ben 5-6 bin tl hasar beklerken karşıma 13 bin lira hasar kaydı çıkardılar ki ben bunu biraz fazla buldum. Daha doğrusu bayinin abarttığını düşünüyorum. Arka bagaj kamerası 6 bin tl olur mu allah aşkına. O paraya 4K Full HD kamera satılıyor be mübarek. Hepsini geç arabada double teyp yoktu taktırmak istesem bu paranın yarı fiyatına kamera da dahil ekran taktırırdım. Sizin tecrübelerinize ve bilgilerinize danışmak istiyorum.
Aracım : 2013 FB7 CİVİC
KM: 87000
Daha öncesinde ne hasar kaydı ne avuç içi kadar bir yerinde boya var. Tabiki değer kaybına başvurdum ama evrak ıvır zıvır ile zaman kaybettiriyorlar.
1-) Değer kaybında yaş km vs. vs birçok konuya bakılıyormuş. Tahmini ne kadar değer kaybı çıkar? Ve ne zaman alırım?
2-) Lütfen bu konuda fikrinizi söyleyin çünkü ben bu konuda çok gerildim. Hasar Kaydı sizce de biraz fazla değil mi?
3-) Bu arabayı satın alacak olsanız sizin için önemli bir kaza mıdır?
Aracım : 2013 FB7 CİVİC
KM: 87000
Daha öncesinde ne hasar kaydı ne avuç içi kadar bir yerinde boya var. Tabiki değer kaybına başvurdum ama evrak ıvır zıvır ile zaman kaybettiriyorlar.
1-) Değer kaybında yaş km vs. vs birçok konuya bakılıyormuş. Tahmini ne kadar değer kaybı çıkar? Ve ne zaman alırım?
2-) Lütfen bu konuda fikrinizi söyleyin çünkü ben bu konuda çok gerildim. Hasar Kaydı sizce de biraz fazla değil mi?
3-) Bu arabayı satın alacak olsanız sizin için önemli bir kaza mıdır?