Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
[MENTION=509]cihan35[/MENTION] kardeslerim projeyi hayata gecirdim. hava filtresini iptal ettim. pimaş borunun ucuna acik hava filtresini taktim. Ütülerdeki priz kapagindan sensor yuvasi icin yaptigim kapagi boruyu deldikten sonra uzerine monte ettim ve sensoru taktim. hava alabilecek yerleri kapattim. Boyama islemini sonra yapacagim. Sonuc Tok bir ses ve rolanti bozma yok. Türk işi simota oldu bildiginiz.
Siyah renk kullanırsanız orijinale yakın bir parçaya benzeyebilir. Boyadıktan sonra o borunun üzerine bir de reklamcıyla görüşüp yazılar yapıştırsanız güzel olur bu tabi şahsi fikrim. Siz mucitliğinizle bu işi çözmüşsünüz zaten kısacası Arife tarif gerekmezmiş
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.