Gayet ergonomik ve ekonomik bir çözüm? Rica ederim. ??☺zaten ilk fotodaki jantı aldım. elime de 15 liralık sprey boyayı aldım boyadım yakından tutunca cıkıyor boya cıktıkça yamalıyorum
çok teşekkür ederimm )))
Normalde büyük jantı konforu çok öldürdüğü için sevmiyorum ama FC5 kasaya nasıl bir çamurluk boşluğu yapılmış ki 18 jant ancak dolduruyor
Hiçbirşey yaptırmadım 18jant 235/40/18 lastik sadece ön amortisörün taşıyıcısını 2 cm yukarı aldırdım amortisör 2cm aşşağıdan görev yapıyor yani hiçbiryeri ellemedimhocam press mi yaptırdınız yayları yoksa spor yaymı aldınız
Emin olun komforu hiç değiştirmedi buna yemin edebilirim gönlünüz rahat olsunNormalde büyük jantı konforu çok öldürdüğü için sevmiyorum ama FC5 kasaya nasıl bir çamurluk boşluğu yapılmış ki 18 jant ancak dolduruyor
taşıyıcıyı yukarı aldırdım derken taşıyıcıyı kaynaklı olduğu yerden kesip yukarımı kaynattırdınız doğrumu anladımHiçbirşey yaptırmadım 18jant 235/40/18 lastik sadece ön amortisörün taşıyıcısını 2 cm yukarı aldırdım amortisör 2cm aşşağıdan görev yapıyor yani hiçbiryeri ellemedim
Evett Bilezik gibi ufak bir demirtaşıyıcıyı yukarı aldırdım derken taşıyıcıyı kaynaklı olduğu yerden kesip yukarımı kaynattırdınız doğrumu anladım
BahsetmiştimmGayet ergonomik ve ekonomik bir çözüm? Rica ederim. ??☺
Bu arada tanışma bölümünde kısaca kendinizi tanıtan bir mesaj yazmanızı rica edeceğim.
İsim, yaş, otomobil marka/modeli, konum, meslek ve bahsetmek isterseniz başka detay bilgiler. Hobi v.b.
Keyifli forumlar ve esenlikler dilerim.
?evet bunu aldım zaten ama 18 inç olanını keşke 19 alsaymışım fakat adananın yolları malum köstebek şehri