Şimdiden kolay gelsin
Hocam benim araç şehirlerarasi kullanılıyor eski sahibinden öğrendim 50 Binde ssnzuman yağı değişmiş aracın ben şimdi rutin bakim yaptıracağım. Lpg de ne gibi bir bakim oluyorBenim aracımda 2013 Civic 78 binde bakımını yeni yaptırdım. Motor yağı, hava, polen filitreler ve sübap ayarı yapıldı. Tabi lpg filtresi de değişti. Şanzıman yağını servis değişmesinde fayda var diyor, ancak benim ustam 100 bin de değiştirmemi önerdi. Eğer araç çok tozlu yollarda kullanılmamışsa 100 bini bekle derim. Tabi fren balatalarını kontrol ettirmen gerekli.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yetkili servise gidemem hocam maalesefHocam ben olsam yetkili servise götürür orda sistem neyi öngörüyor ise ona göre bakımı yaptırırım.
2017 Civic Eco Executive
Rica ederim @enigma , Aracı aldıktan sonra yaptığım tüm harcamaları kendimce listelemiştim,bujileri bir arkadaşımdan aldım.8.000 km kullanılmış bujiydi ve aracını satarken sökmüştü,yoksa sıfır bujiler bosch 390 tl,ngk 480 tl olarak fiyat almıştım yanlış hatırlamıyorsam.
LPGde motor kulağının yakınında bulunan LPG filtresi değişiyor.Hocam benim araç şehirlerarasi kullanılıyor eski sahibinden öğrendim 50 Binde ssnzuman yağı değişmiş aracın ben şimdi rutin bakim yaptıracağım. Lpg de ne gibi bir bakim oluyor
MI 5 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam siz baya tuzlu bakım yaptırmışsınız çorumda yetkili servisse denecek bişey yok ben yetkili servisten aracımın tüm geçmişinin fotosunu çektim dahada uğramam
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.