@
TheAngarali06
1 >sorun aküyle ilgili gibi, sebebine diğer maddelerde değineceğim.
2 > çizgiler sabit, yazlımla düzelten duydum.
3 > Ankara'da olmadığım için yorum yok.
4 > LPG ile ECO modunun bir faydası kalmıyor. Eco modu gaz tepkisini ve klima çalışmasını kısıtlıyor. Benzinli araçlarda yakıt tasarrufu yapıyor fakat lpg de ben bir farkını görmedim.
5 > Bu sorun da akü ile alakalı görünüyor. Akü azalınca oluşan sebepler, aynı 1. madde gibi
6 > Sorun olmaz
7 > Sadece kısalar bi-xenon
8 > Bu şekilde muayeneden geçen arkadaşım var, Amerikan park yasak değil diye biliyorum.
9 > Ben orijinal dışında kullanmadım, yorum yok.
10 > Buna her şey sebep olabilir, triger zinciri uzamasından tut ufak bir kablo kopması bile olabilir. Ustaya göstermek lazım.
11 > 9. madde geçerli, ben orijinalden yanayım.
12 > Bilgim yok.
13 > Benim aracımda ön cam hariç komple film var, hatta arka camlarda en koyusu. Yolcular için iyi oluyor bence çünkü konsol arkasında klima kanalı yok. içeri pişmesin

14 > Bu sorun da akü zayıfladığı ihtimalini güçlendiriyor. sorun 1-5
15 > Bu bazı modellerde böyle (sonradan lpg takılan), bazılarında ufak bir müdahale ile düzeliyormuş.
16 > Kişisel tercih, sıkıntı olmadan kullanabilirsin, ama ben düz adamım

17 > Öyle yapılmış, fakat forumda da mevcut ola otomatik bagaj projesinde açıklandığı üzere iki adet yay ile bu sorun çözülebiliyor.
18 > Madde 9-11.
19 türkiye modellerinde böyle, avrupa olanlarda görmedim.
20 2012 modellerde katlanır ayna var, onların aynası buna uyuyor. komple modül takmak gerekiyor, motorlu ayna ve modül.