Civic FC5 RS yeni arabam honda civic 1.5 tvec sport plus / öneriler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ateek
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Mehmet
Aracınız
Civic FK7 HB 2021
Merhaba 2.el 2018 model 19 trafike çıkışlı sport plus 86bin km honda aldım ilk honda arabam. Aracı ekspere soktum bir kaç şey çıktı öncelikle aracın motor yağı 3bin km önce değişmiş hava filtresi-polen filtresi vs değişmiş eksper triger kontrol ettir dedi değişebilir dedi - akü 0 çıktı dedi şarj seviyesi ama %100 akü şuan dedi bir sorun yok aküde dedi sadece şarj ettir dedi + son olarak arka krank keçesel yağ sızdırmazlığında yağ kaçağı mevcut çıktı bu sorunları nasıl giderebilirim acaba ağır bakım yaptırsam arabaya her şey hallolur mu acaba ne kadar sürede ağır bakım-periyodik bakım yaptırmam gerekiyor bunlar hakkında bilgi verme şansınız var mı Teşekkürler

Aracınız
Civic FD6 2011
Triger zincir 250.0000 km kadar kafan rahat olsun, sağlam bir usta bulursan problemlerine çözüm olacaktır. Kocaeli'nde isen Sözen Otomativ(Honda Enes) tavsiyemdir.

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
triger işi 300 bin kontrol 500 bin değişimdir periyodu ben daha denk gelmedim değiştiren onun harici akü için bi akücüye goturun marş performansına baksın net bilgi verir. keçe içinde hondadan anlayan bi ustay goturun değişim yapr sorun çözülür. güle güle kullanın

Ad Soyad
Mehmet
Aracınız
Civic FK7 HB 2021
triger işi 300 bin kontrol 500 bin değişimdir periyodu ben daha denk gelmedim değiştiren onun harici akü için bi akücüye goturun marş performansına baksın net bilgi verir. keçe içinde hondadan anlayan bi ustay goturun değişim yapr sorun çözülür. güle güle kullanın
Honda servisine götürsem yapar mı acaba ben pek sevmiyorumda servis harici sanayide vs yaptırmayı

Ad Soyad
Onur T.
Aracınız
Civic FK7 HB 2018
yapar ama maliyetide ona istinaden yuksek olur

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Merhaba 2.el 2018 model 19 trafike çıkışlı sport plus 86bin km honda aldım ilk honda arabam. Aracı ekspere soktum bir kaç şey çıktı öncelikle aracın motor yağı 3bin km önce değişmiş hava filtresi-polen filtresi vs değişmiş eksper triger kontrol ettir dedi değişebilir dedi - akü 0 çıktı dedi şarj seviyesi ama %100 akü şuan dedi bir sorun yok aküde dedi sadece şarj ettir dedi + son olarak arka krank keçesel yağ sızdırmazlığında yağ kaçağı mevcut çıktı bu sorunları nasıl giderebilirim acaba ağır bakım yaptırsam arabaya her şey hallolur mu acaba ne kadar sürede ağır bakım-periyodik bakım yaptırmam gerekiyor bunlar hakkında bilgi verme şansınız var mı Teşekkürler
Yeni aracınız hayırlı olsun.
- Aracınızın Triger seti zincirli arkadaşlar belirtmişler. Zamanla zincir boşluk yaparak sürtme sesi çıkarır. O zaman sökülüp bakılır.
- Akü şarj tutuyor ise problem olmaz. Aracı aktif kullanıyorsanız sabah soğuk motor da çalışma tepkisine bakın.
-Arka Krank Keçesi diye adlandırılan genelde şanzıman ile motor arasındaki yer diye söylenir. 2 adet keçe var. Yanlış anlaşılma olmasın. Boşa masraf ve emek olur. Ölçüsünü öğrenin ona göre hareket edin. Orjinal ile corteco (Viton olandan) kıyaslama yapın. Uygun hangisi ise o olur. Keçelerde dönme yönüde etkilidir. Onuda bilmek lazım. Gelelim işçilik keçeyi 700 civarı alırsın. Ama şanzıman inmesi gerektiği için 5-7.000 TL. civarı rahat isteyebilirler. Servis daha yüksek ister bu yüzden şart değil.
6 yaşını doldurmuş bir araç için keçeden kaçak olması doğrusu beni şaşırttı. Önceki kullanıcılar devirli kullanmış olabilir. Veya kilometre sorgulaması ayrıntılı yapılabilir.

Geri