yeni CİVİC almadan önce..

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tuonela
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

DADAŞ

0
Ad Soyad
Fırat Kaplan
Aracınız
Civic FB7 2013
Hocam bence o denediğin passat ın Octavia nın konforunu bulamayacaksın. İllede Honda Alacaksan rs olanlara bak derim.
Diğerlerini önermiyorum
Honda sorun onda.
Boyası kalitesiz, kaportası kalitesiz, içerisi plastik, çekiş yok. Sadece dış görünüş için bir ton para vermeye değer (?) diyorsanız o da size kalmış bir şey.
O parala güzel kaliteli araçlar alabilirsiniz
Hayırlı olsun

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Hocam bence o denediğin passat ın Octavia nın konforunu bulamayacaksın. İllede Honda Alacaksan rs olanlara bak derim.
Diğerlerini önermiyorum
Honda sorun onda.
Boyası kalitesiz, kaportası kalitesiz, içerisi plastik, çekiş yok. Sadece dış görünüş için bir ton para vermeye değer (?) diyorsanız o da size kalmış bir şey.
O parala güzel kaliteli araçlar alabilirsiniz
Hayırlı olsun

100 bin TL ye bu kadar donanımlı ve sedan modelinde sıfır araç ne alabilirsin peki ? Passat ? Octavia ? Jetta ?

Octavia1.6 tdi dsg style paket sunrooflu sormustm civic almadan once 133 bin demislerdi. Civic suan icin tam bir fiyat performans araci

DADAŞ

0
Ad Soyad
Fırat Kaplan
Aracınız
Civic FB7 2013
100 bin TL ye bu kadar donanımlı ve sedan modelinde sıfır araç ne alabilirsin peki ? Passat ? Octavia ? Jetta ?

İllede sıfır araba alacağım demiyor arkadaş, neden aynı segmentteki araçlar 100 bin değil? Donanım dediğin ne kadar fazla mesela golf ten?
Ayrıca cıvıc o kadar donanım olarak dolu 100 tl, diğeri boş neden 150 bin tl diye düşünün.
Ben de yıllardır Honda kullanıcısıyım ama eğri oturup doğru konuşun, 2018 model 125 beygir 152 tork aracı savunmayın bana vs vs vs

İllede sıfır araba alacağım demiyor arkadaş, neden aynı segmentteki araçlar 100 bin değil? Donanım dediğin ne kadar fazla mesela golf ten?
Ayrıca cıvıc o kadar donanım olarak dolu 100 tl, diğeri boş neden 150 bin tl diye düşünün.
Ben de yıllardır Honda kullanıcısıyım ama eğri oturup doğru konuşun, 2018 model 125 beygir 152 tork aracı savunmayın bana vs vs vs

Hocam illaki ww grubu bi tık kalite olabilir lakin kalkıp 100 milyar golfe verir misin ? Aynı paraya jetta olsa jetta alırım orası ayrı ama bu paraya alabileceğin en mantıklı araba diye düşünüyorum.Kalkıp jettanın 2015 modeline de 95 milyar veremem şahsi düşüncem.Megane olmuş 130 milyar clio olmuş 104 milyar piyasa böyleyken fiyata göre en mantıklı araç diye düşünüyorum ben

Piyasaya göre özellige göre fiyata göre honda ilk sıralarda gelir bana göre çok araştırdım honda da karar kıldım diger passatın skodanın fordun otomatik leri çok yüksek fiyat ben araçtan hızlanmasından gidişinden çok memnunum.Torku konu oluyoda ya türkiyede kaç km hız yapabiliyosun ? Hız yapmak iyi bişimi? Gerçi bunlar kişiye göre degişir ama bana göre honda fiyatına ve özelligine göre piyasanın en iyisi

kayhanbozkus

0
Yönetici
Beyler vw audi vs. alman arabalariyla kiyas yapmak bence sacma su anda piyasada honda ile kendini esit hatta onde goren toyota ile kiyas yapmanizda var. Ben soyle bir baktim fiyatlarin premium multidrive s modelinin 119 bin küsür ve sanirim lpg yok yani benzinli hondanin executive eco lpg modeli 121 bin sizce hangisi daha uygun. Kimse kendini kandirmasin honda gocuk olayindan dolayi fiyatlarini biraz daha uygun tutmaya calisarak musterisini elinde tutmaya calisiyor gibi geliyor bana. Su sartlarda su donanima sahip bir araca gore fiyati da cok anormal degil. Ustelik toyotanin hic bir modelinde sunroof bile yok.

HUAWEI MT7-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Arkadaşlar bazı olumsuzlukları var ama torkunada laf etmeyin bence, yolda kapışıp geçemediğim araç nadir sayıda. Dik rampada bile A3 ü geçtim belki adam 1.0 motordu ama torku yüksekti geçemedi. Eğer rampa çıkamıyor, kapışmalarda abartı araçlar hariç diğer araçları geçemiyorsanız kullanma tarzınızda sıkıntı vardır. Daha dün 123 cruise control e bağladığım araç hiç vites düşürmeden bayır tırmandı hem de lpg ile

Aracınız
Civic FC5 2018
Piyasaya göre özellige göre fiyata göre honda ilk sıralarda gelir bana göre çok araştırdım honda da karar kıldım diger passatın skodanın fordun otomatik leri çok yüksek fiyat ben araçtan hızlanmasından gidişinden çok memnunum.Torku konu oluyoda ya türkiyede kaç km hız yapabiliyosun ? Hız yapmak iyi bişimi? Gerçi bunlar kişiye göre degişir ama bana göre honda fiyatına ve özelligine göre piyasanın en iyisi

Hocam tork hızlanmadan daha çok yokuşlarda çekiş gücüdür. Hızlanma beygir gücü ile alakalıdır. Türkiye şartlarında yollar engebeli olduğundan tork bence çok önemli. 2000 devirde sessiz bir şekilde araç zorlanmadan yokuş çıkmak nerde 4000 5000 devirlerde araç bağıra bağıra çıkmak nerde bence...

SM-G950F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Son düzenleme:
Geri