Teşekkürler hocam illa onlar olacak diye değil örnek olarak paylaştım. Siz kendinize uydurun işte. Her yerde satılan şeylerEyvallah tavsiyeni denicem umarım sorun çözülür
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Teşekkürler hocam illa onlar olacak diye değil örnek olarak paylaştım. Siz kendinize uydurun işte. Her yerde satılan şeylerEyvallah tavsiyeni denicem umarım sorun çözülür
Hocam bence o denediğin passat ın Octavia nın konforunu bulamayacaksın. İllede Honda Alacaksan rs olanlara bak derim.
Diğerlerini önermiyorum
Honda sorun onda.
Boyası kalitesiz, kaportası kalitesiz, içerisi plastik, çekiş yok. Sadece dış görünüş için bir ton para vermeye değer (?) diyorsanız o da size kalmış bir şey.
O parala güzel kaliteli araçlar alabilirsiniz
Hayırlı olsun
100 bin TL ye bu kadar donanımlı ve sedan modelinde sıfır araç ne alabilirsin peki ? Passat ? Octavia ? Jetta ?
İllede sıfır araba alacağım demiyor arkadaş, neden aynı segmentteki araçlar 100 bin değil? Donanım dediğin ne kadar fazla mesela golf ten?
Ayrıca cıvıc o kadar donanım olarak dolu 100 tl, diğeri boş neden 150 bin tl diye düşünün.
Ben de yıllardır Honda kullanıcısıyım ama eğri oturup doğru konuşun, 2018 model 125 beygir 152 tork aracı savunmayın bana vs vs vs
Hocam tork hızlanmadan daha çok yokuşlarda çekiş gücüdür. Hızlanma beygir gücü ile alakalıdır. Türkiye şartlarında yollar engebeli olduğundan tork bence çok önemli. 2000 devirde sessiz bir şekilde araç zorlanmadan yokuş çıkmak nerde 4000 5000 devirlerde araç bağıra bağıra çıkmak nerde bence...Piyasaya göre özellige göre fiyata göre honda ilk sıralarda gelir bana göre çok araştırdım honda da karar kıldım diger passatın skodanın fordun otomatik leri çok yüksek fiyat ben araçtan hızlanmasından gidişinden çok memnunum.Torku konu oluyoda ya türkiyede kaç km hız yapabiliyosun ? Hız yapmak iyi bişimi? Gerçi bunlar kişiye göre degişir ama bana göre honda fiyatına ve özelligine göre piyasanın en iyisi