Bende öyle yaptım, sen ben bilmiyorduk ki ötv indirimi uzatılacakGüya aralıkta aldık avantajlı olur diye?
VTR-L29 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Lenovo K33a42 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bende öyle yaptım, sen ben bilmiyorduk ki ötv indirimi uzatılacakGüya aralıkta aldık avantajlı olur diye?
Ne diyelim kazasuz belasız tüm arkadaşlara..kısmetimiz buymuşBende öyle yaptım, sen ben bilmiyorduk ki ötv indirimi uzatılacak
Lenovo K33a42 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hemen vereyim bugün 1000 km kontrol bakımında sorma şansım oldu. Diyarbakır Kardelen bayi 2018 eco exe siyah ve füme kalmış ellerinde 138 bin lira son fiyat dedi elegance dizele 147 bin fiyat istediEn son araç fiyatları hakkında bilgi sahibi veya yakında çevresinde alım yapan bilgisi olan varmı acaba
Teşekkür ler 15 Kasım’dan Bu yana çok fark olmamış 130 a almıştım exe exo siyah 50 sifır faizHemen vereyim bugün 1000 km kontrol bakımında sorma şansım oldu. Diyarbakır Kardelen bayi 2018 eco exe siyah ve füme kalmış ellerinde 138 bin lira son fiyat dedi elegance dizele 147 bin fiyat istedi
Hayırlı olsun güle güle kullanınDizel executive sedan aldım bugün 152 bine fiyat hakkında yorumlarını öğrenmek isteri.
Hayırlı olsun güle güle kullanın.0 faizli kredi kullandırdılar mı acaba?Dizel executive sedan aldım bugün 152 bine fiyat hakkında yorumlarını öğrenmek isteri.
Nakit aldimHayırlı olsun güle güle kullanın.0 faizli kredi kullandırdılar mı acaba?