2016 Honda civic 1.6 elegance lpg - otomatik
Bunu begendim
peki 17 ile 18 arasında yakıt ve konfor farkı cok oluyrmu? Bide jat degişince garantiden cıkma gibi bi durum oluşur mu?Bu kasaya 18 bile küçük bence, 19 bile gider ölçüler itibariyle. 17 takmak için değiştirmeye hiç değmez bence. Fotoğraftaki jant güzelmiş, 18i iyi olur.
Kesinlikle katılıyorum ama bayideki fiyatlar cok ucuk. Arac ustundekileri de takasa almıyor ki farkını verip alalım. Ben elegance oto lpg li aldım jantlastiğede 5 bin verirsem executive alsam daha iyiNe olursa olsun replika takmayın aracın herşeyine zarar ben bu jantlar yerine
Honda civic hb icin sunulmuş jantlardan alırım bizzat Honda'dan her zaman orijinal jant iyidir Fiyatı ile orijinal janta göre gayet uygun..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Taktırdınız mı acaba? Takdırdıysanız arac ustunde tam bi foto atabilirmisiniz? Bide lastik ebadı nedir?
peki 17 ile 18 arasında yakıt ve konfor farkı cok oluyrmu? Bide jat degişince garantiden cıkma gibi bi durum oluşur mu?
Kesinlikle katılıyorum ama bayideki fiyatlar cok ucuk. Arac ustundekileri de takasa almıyor ki farkını verip alalım. Ben elegance oto lpg li aldım jantlastiğede 5 bin verirsem executive alsam daha iyi