40bin kmyi devirdim. Beğenmediklerimi söyleyeyim. En başta ;Koltuk rahatlığını beğenmiyorum. Özellikle 1.80 ve üzeri boyunuz varsa uzun kullanımda çok yorucu oluyor. Sadece yükseklik ayarı var. Alçakta konumlasanız baldır altı çok boş kaldığından bir süre sonra ağrı yapıyor. Koltuğu yükseltseniz koltuğu geri çekmek zorundasınız çünkü yükseltme yapınca koltuk öne doğru yükseliyor. Koltuğu geri çekince direksiyon uzakta kalıyor.(direksiyon derinliği en dışta) Koltuğu önde tutsanız ayak bileğiniz gaz ve fren pedalı üstünde iyice kıvrılıyor ve bir süre sonra kalçaya kadar ilerleyen bir rahatsızlığa neden oluyor. Bu konuda çok rahatsızım ve bundan dolayı değiştiresim var aracımı.
Ara hızlanmalarda motorun yırtınıp aracı çekememesini beğenmiyorum.
Alçak oturma pozisyonunu beğenmiyorum. Yaşlı annnem babam bu konuda çok şikayetçi. Ben bile bazen araca binip inmekte zorlanıyorum.
Kaportasının ince olmasını beğenmiyorum.
Beğendiklerim ise; Şehiriçi cvt şanzıman kullanımını beğeniyorum. Sakin kullanımda süper bir şanzıman.
Motorun yüksek devir çevirmesini ve şahlandı mı sınır tanımamasını seviyorum. Yüksek süratlerde dizel rakiplerine karşı beni hiç mahçup etmedi.Ama düşük devirde ara hızlanma vasat.
Yol tutuşunu, yürüyenini, alt takım sağlamlığını beğeniyorum.
Her ne kadar göçük muhabbeti olsa da aracın tasarımını,stilini beğeniyorum.
İç ferağlığını, bagaj genişliğini beğeniyorum.
fc5 verilen paraya göre bence iyi araç.
Ara hızlanmalarda motorun yırtınıp aracı çekememesini beğenmiyorum.
Alçak oturma pozisyonunu beğenmiyorum. Yaşlı annnem babam bu konuda çok şikayetçi. Ben bile bazen araca binip inmekte zorlanıyorum.
Kaportasının ince olmasını beğenmiyorum.
Beğendiklerim ise; Şehiriçi cvt şanzıman kullanımını beğeniyorum. Sakin kullanımda süper bir şanzıman.
Motorun yüksek devir çevirmesini ve şahlandı mı sınır tanımamasını seviyorum. Yüksek süratlerde dizel rakiplerine karşı beni hiç mahçup etmedi.Ama düşük devirde ara hızlanma vasat.
Yol tutuşunu, yürüyenini, alt takım sağlamlığını beğeniyorum.
Her ne kadar göçük muhabbeti olsa da aracın tasarımını,stilini beğeniyorum.
İç ferağlığını, bagaj genişliğini beğeniyorum.
fc5 verilen paraya göre bence iyi araç.