Merhaba arkadaslar yeni civicimi aldim ama direksiyonu toplarken sanki yavas hareket edio birakinca hizli bir sekilde toplamio sikinti olabilirmi.
L (low) vitesi var .
Honda civic cvt Eco Executive beyaz çiftkurtlar'dan aldım seramik+ön kaput filmi+ cam filmi+ alt ziftleme 1500TL ödedim. Orjinal paspas ve bagaj havuzu HEDİYE çiftkurtlar ın farkı tartışılmaz. Araca gelince bana göre kullanmadığım özellikleri aracında hiç görmek istemem, mesela otomatik park olan bir aracım vardı 1 kere kullandım sonra tövbe ettim kullanmadım bile perdesi vardı saçma koltuk ayarlama otomatik ti sevmiyorum Vs.vs. Ama yeni civic i sanki benim gibi Türk insanlarına sormuşlar da aracı tasarlamışlar. Her bir mesela özellik maliyet 2500tl+vergisi500TL+ötv2000TL yani5000TL demek oluyor. Elegance almayın 9bin tl ye led Far+deri koltuk+Anahtarsız çalışma+ hayalet gösterge 7inç orjinal lcd navigasyon ama şu varki Executive önermiyorlar bayilerde çünki ellerinde sadece elegance var satamıyorlar sorunca sedebini kullanmadığınız özelliklere bukadar para verilmez diyorlar, inanmayın!! Türkiyede dizel-otomotik c ve D segment araçlar 30-35 Krş yakıyor civic lpg de cvt gibi eşsiz bir şanzımanda bile araç şehir içi tam tamına 30Krş yakıyor ben çok hızlı kullandığım için bukadar ama yavaş gitsende yine aynı yakıyor bu aracı alıpta ecoda kullanmayın sakın lazımsa spor A alın lazım değilse keyifle kullanmak istersen D de ecosuz gidin derim. Birgün yanınızdan çok hızlı bir civic geçerse bakın plakada 5757 yazar bazı saçma yorum yazanlar var görüyorum turbo yok bu araç hızlı gitmez diyenlere inat arabanın hakkını veriyorum. Tozumu yutsunlar. Hele vw trollerinin ve yalakalarının görmesini çok istiyorum. Ama bir tavsiyem daha var aracı almadan lasyikçiye 235 45 17 jant ve Michelin pilot sport4 lastik siparişi verin eskisinide hiç kullanmadan internet te satın aradaki fark 800tl oluyor performans yol tutuşu ve aracın gösterişi tavan yapıyor.CMS JANT Alın çünki orjinal içindede CMS yazıyor. Umarım size yol gösterici olmuşumdur.