33 litre ile 300 km gidiyor 7 kez denenmistir.
Çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için baya bi yardimci oldunuz saolun.
Akşam üstü depoyu fulledim bomboştu shellden 75 tl tuttu (2.59 lpg) bakalım kaç km gidicez buraya yazarım.
Ben de yeni honda civic elegance otomatik eco için anlaştım fakat bu yakıt konusunda hala kararsızım... acaba diyorum vazgeçip 201415 model jetta dizel otomatik mi alsam... fakat sizin yakıt tüketim verinizi görünce tekrar hondaya döner gibi oldum... istanbul trafiği için müthiş bir ortalama... bu arada aracın iç malzeme kalitesinden de memnun musunuz?Hocam hayırlı akşamlar dün itibarı ile Yeni civic Elegance eko otomatik aracımın 1000 km bakımını yaptırdım. Ben Gebze de oturuyorum bakımı Maltepe mutluhan da yaptırdım. İlk önce göztepe optimuma uğramam gerekti bi ayakkabı değişimi için orada olmadığını söylediler Altunizade capitol e yolladılar beni. Neyse işimi hallettim Maltepe ye geçtim. İst bilen bilir günün her saati yoğun trafik olur eve dönerken mahallemlediki shell e uğradım ve tekrar full ledim gazı. Bakın yemin ediyorum 89 km yol yapmışım ve alan gaz miktarı 18lira 10 kuruş fişi faturası duruyor inanmayana atabilirim.
Herkese hayırlı geceler işiniz gücünüz rast gelsin tekeriniz düz bassın
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ben olsam skoda superb düşünür idim ikinci el . Az km