Polatlı'dan araba almayın diyen arkadaşa diyorum genelleme yapma arkadaşım sendemi pertçisin insanların ekmeğiyle oynama bu işte hem de Polatlı da helali ile alım satım yapan biriyim senin gibi düşünenler ve bu insanlara pert aracı gizleyerek satan insanlar yüzünden polatlıdan araba satımı yapmakta zorlanıyoruz. pert işi yapan insan pert olduğunu söylüyorsa o ticarette doğrudur ama gizliyorsa onu Allah bilir herkes kendi günahının cezasını çeker burası fani dünya.
gelelim insanların nasıl bu tongaya düştüklerine. arkadaşlar bu insanlar arabaları çekme belgeli alıp muayene yaptırıp plaka takıyorlar ama plakayı sigorta şirketine bildirmiyorlar diğer tabirle zeyil yaptırmıyorlar ve plaka 5664 sisteminde bilinmiyor. plakadan gelen mesaj 5664 sbm kayıtlarında bu araca ulaşılamadı. bu cümleyi hasarsızdır diye kabul etmeyi Türkçe bilgimizin yetersizliğine veriyorum. 5664 sbm kayıtlarına göre aracın 2003 sonrası geçmiş bir hasarı yoktur hasarı olmayan ve plakası sbmde kayıtlı araçların doğru msjdır.
gelelim asıl can alıcı yere ve insanların efsaneler ürettiği yere. yok sonradan pert kaydı çıkıyormuş yok ben alırken kesin yoktu yok sigorta şirketi ile anlaşmışta arabayı satınca dosyayı kapattırıp pert işletiliyor efsaneleri hepsi külliyen sallamasyondur efsanedir gerçek o durki telde size verilen şase nosunun yalan olması
)) yani aynı model hatta aynı renk hasar kayıtsız bir aracın şase nosunu veriyolar bulması çok basit gir sahibindene hatasız bir ilanı ara ver şaseyide al sana temiz şase..
.........ve uzmanınız diyorki bu tür oyuna düşmemek için vatsaptan ruhsat fotosunu isteyin verirse bilinki sıkıntı yok ama vermiyosa fazla zorlamayın adam iphone 6 kullanıyodur ama vatsabı yoktur
gelip aracın üstünden ve gerçek ruhsattan kontrol edin... arkadaşlar istirham ediyorum efsaneler uydurmayın
..........bir diğer husus arkadaşlar buranın kurtlarının dişide keskin ve yeterince avını iyi yakalayabiliyorlar ben diyorumki madem bu araba hesaplı bizim kurtlar nası yakalayamıyorda sivasın izmirin manisanın kurdu yakalıyor
..........
..........değerli arkadaşlar bu bilgilendirmeleri Allah rızası için yaptım bu tongaya düşenler msjları silmedilerse baksınlar msjda dediğim gibidir şasede yalan şasedir