Arkadaşlar bende ucuz atlatanlardanım. Malum siteden bi araç buldum. Araç Eskişehir'de görünüyor. 26 plakalı. Araçta değişen yok, hasar kaydı yok. Adamı aradım. Araçla ilgili birkaç şey sorduktan sonra fiyatta ne kadar düşebileceğini sordum. Bir anda 2500 tl düştü. Hatta eskişehire gelmeniz zor olur, ortada polatlıda buluşalım dedi. Tamam sen bana şasi no yolla dedim. Şasi no gelene kadar plakadan sorguladım. Sogulanan araç SBM kayıtlarında yoktur diye cevap geldi. Tabi ben bunu ilk olarak hasar kaydı yok olarak yorumladım. Neyse şasi no geldi, bi mesajda onun için attım. Tramerde geçmiş bir hasarı yoktur diye cevap geldi. Benim iştahım iyice kabardı tabi. Ta ki sigortacı bir tanıdıktan sorgulama yaptırana kadar. Aracın şasi nosu ile geçmişini sorguladı. Araç ilanda söylendiği gibi, marka model tutuyor, hasar kaydı da yok. Yalnız buraya dikkat! Araç 80 plaka görünüyor. Adamı aradım bu nasıl oluyor diye. İmkansız falan diyip saçmalamaya başladı. Ruhsatın resmini çekip yolla dedim. 1 hafta oldu gönderecek. Arıyorum telefonlarıma da bakmıyor. Siteye şikayet ettim. İlan hala yayında. Birinin canını yakmaz inşallah. Velhasıl kelam, benim verilmiş sadakam varmış. Siz siz olun ruhsatın fotoğrafını görmeden, sigortacınıza sorgulama yaptırmadan araç almayın.
Saygılar