Eyvallah kardeşim. Darısı sana.[MENTION=964]maksu[/MENTION] hayırlı olsun kardeşim yakıştı
HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Eyvallah kardeşim. Darısı sana.[MENTION=964]maksu[/MENTION] hayırlı olsun kardeşim yakıştı
Ehliyet almadan motor alanlardan değilsin umarımTeşekkür ederim yaza kadar arabaya devam ama motor aldım. Tüm yazı onunla geçirmeyi planlıyorum
Ehliyet almadan motor alanlardan değilsin umarım
HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
[MENTION=194]Can[/MENTION] , [MENTION=6]Trust[/MENTION] , [MENTION=3]NoFeaR[/MENTION] bu arkadaşla bir zahmet ilgilenir misiniz? Benim de moralimi bozuyor sprey boya ile kaputuna s ,kapılarına da e ve i ,g harfleri yazasım geliyor.Bu konu hep üstte duruyor ve forumu her açtığımda görüyorum. Dolayısıyla moralim bozuluyor bi çekememezlik oluyor
Silinmesini talep ediyorum
Tehdit ediliyorum admin beyler[MENTION=194]Can[/MENTION] , [MENTION=6]Trust[/MENTION] , [MENTION=3]NoFeaR[/MENTION] bu arkadaşla bir zahmet ilgilenir misiniz? Benim de moralimi bozuyor sprey boya ile kaputuna s ,kapılarına da e ve i ,g harfleri yazasım geliyor.
Savunmasiz kaldim[MENTION=8245]nemlee[/MENTION] [MENTION=964]maksu[/MENTION] İkili diyaloglara müdahale etmiyoruz
Savunmasiz kaldim
Admine karşı üye.. Amerikaya diklenen yurdum köylüsü gibi hissettim kendimi o yuzden susuyorum
LG-H815 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.