Yeni Accord'un yüksek bir fiyattan satışa sunulacağını değerlendiriyorum hocam. 350-400 bandında olabilir.
Bana da öyle geliyor da bir de al satçılara düşer ise 50 bin de oradan eklenir tahmini fiyata elimizde yok masalları devam edebilir.
Yeni Accord'un yüksek bir fiyattan satışa sunulacağını değerlendiriyorum hocam. 350-400 bandında olabilir.
Bence çok hoş bir fiyat ama biraz iyimser bir tahmin oldu hocam, keşke öyle olsaYeni Accord'un yüksek bir fiyattan satışa sunulacağını değerlendiriyorum hocam. 350-400 bandında olabilir.
Alt paket olursa diye başlangıç fiyatı olarak yazdım hocam. Yoksa aklımdan geçen 450 civarıBence çok hoş bir fiyat ama biraz iyimser bir tahmin oldu hocam, keşke öyle olsaCivic'i o fiyattan getirirler. Dolar da bir güzel çıkıyor zaten
Redmi Note 7 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Piyasada 380 civarına boşta olsa Passat alınabilirken Accord’un işi gerçekten zor.Halit Abi de bizim gruptan ben bu Accorda para vermem ama Accord Spirior modeli olsaydı bir şekilde almayı denerdim. Arka stoplar olmamış, cvt zaten hiç olmamış bu kombinasyona 540 bin vereceğime passat alırım daha iyi şaka şaka passattan da kullananlardan da hiç haz etmem Mazda 6 alırdım ikinci el![]()
Piyasada 380 civarına boşta olsa Passat alınabilirken Accord’un işi gerçekten zor.