Bildiğiniz üzere Yeni Honda Civic Karşımıza Hem Dış Tasarımı İle Özelliklede İç Tasarımı İle Çok Farklı Bir Şekilde Karşımıza Çıktı.
Ben Aracımı Bayiden 2020 Model FC Eco Elegance ‘ mi Takasta Vererek, ve Üzerine Bir Miktar Para Vererek Karşılığında Yeni Honda Civic 2022 Executive Plus Aldım. Ve Aracımıda Bu Hafta İçerisinde Bayiden Teslim Aldım.
Dış Tasarımda İlk İzlenimlerim;
Bildiğimiz Sportif ve Agresif Honda Tasarımının Dışına Çıkılarak, Daha Ağır Başlı, Oturaklı ve Premium Bir Tasarım Olmuş, Yani Aracın Belli Başlı Açıları Piyasadaki Araçlarada Benziyor Ama Yeni Kasa Bana Göre Daha Heybetli ve Gösterişli Geldi Aksesuar Takmadan Bile Bir Albenisi Var Gibi.
İç Tasarımda İlk İzlenimlerim;
İçi Bana İlk Oturduğumda Sanki Bir Audi A4 Gibi Geldi Koltuklar Deri Sıkı Ve İçi Çok Tok Geldi Sol Emniyet Kemerinden Gelen Trim Sesi Hariç Başka Tık Ses Yok Trim Sesinide Pek Duymuyorum Zaten Müzikten, Double Ekranın Büyüklüğünden Klima Menfezlerine Kadar Çok Şık Olmuş İçerisi Sanki Bi D Segmenti Audi, Mercedes’e Binmişsin Gibi Hissediyorsun, Tuşların Dokunuşları Çok İyi Kapılar FC5’e Göre Daha Ağır Ve Kapı Sesleri Çok Daha Tok Kapatırken, Kablosuz Şarj İos Cihazlarda İphone 8 ve Üzeri İçin Çalışıyor. Android Cihazlarda Bilmiyorum. Double Ekran Çok Kullanışlı Gözüküyor Fakat Henüz Tam Çözemedim
ve Gayet Seri Bir Ekran, Kadran Tamamen Hayalet Aldığım Modelde ve Çok Fonksiyonel.
Sürüş İzlenimlerim;
Executive Plusta 3 Mod Var Eco, Normal Ve Sport Fakat Eco’ya Bile Alsanız Gaz Tepkimeleri ve Hızlanması Çok İyi Ve Araba Diğer Modlarda Çok İyi Hızlanıyor Çok Seri Geldi Bana.
Kullandıkça Sizlere Yeni Deneyimlerimi Yazacağım, Aramızda Teslim Alıp Yada Test Eden Arkadaşlar Varsa Bizlerle Deneyimlerini Paylaşıp Keşfettiği Fonksiyon ve Özellikleri Söylemesini Rica Ederim. ( Benim Merak Ettiklerimin Başında Double Ekranın Detayı ve Kadran Detayları Geliyor ) Klip İzleyebiliyormuyuz Mesela, Yada Kadranda YouTube ‘taki Tanıtım Videoları Haricinde Gördüklerimizden Farklı Birşey Varmı.
iPhone cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.