- Ad Soyad
- Yunus Emre
- Aracınız
- Civic FE1 2021
Selamlar,
Dün itibariyle FE1 182 bg Exe Plus sahibi oldum. Araci ilk sahibinden sifir aldim ancak 1 aydan uzun süre garajda bekledigi ve hiç kullanilmadigi icin 1000 km/1 ay ücretsiz bakim/kontrol hakkimi geçirdiğimi öğrendim bayiden. Nedir bu 1000 km bakimi/kontrolü bilgi verirseniz sevinirim . Çok elzem birseyse araç 1000 km olunca götüreceğim . Su an 200 km oldu. Masallahi var, Civic yakiti seviyor
Bunu almadan once 2021 Skoda Superb 1.5 TSİ ACT aracim vardi 7lt/100 km gezerken su an Civic ekran verisi 9.6 lt/100 km. Sehir ici sayilmaz,genel kullanim İzmir ve civari çevre yolunda 120-130km bandinda seyir.
Daha onceleri Subaru Forester XT 240 bg ile sehirici 10lt/100 km tüketime aliskinim ama 1.5 Turbo motorun bu denli istahli tüketimi sasirtti biraz. İlk Hondam, daha önce bir tecrübem olmadi Civic ile.
3 test sürüşü ve piyasada istedigim renkte aracı aramakla geçen bir süreden sonra biraradayiz. Dizayn ve sürüş olarak basarili buldugum bir araç. Forumu takipte olacagim . Herkese araciyla keyifli sürüşler dilerim.
1.000 bakımında kapsamlı birşey olmuyor rodaj gibi düşünün servise gidiyorsunuz araca bakıyorlar yolunda gitmeyen birşey varmı akan kokan birşey varmı diye o kadar
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.