İstanbul da mı buAytemizden almistim ve bu sabah yine ayni yerden aldim 2.99 TL den ve 36 lt de depom doldu.
SM-G965F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
İstanbul da mı buAytemizden almistim ve bu sabah yine ayni yerden aldim 2.99 TL den ve 36 lt de depom doldu.
2018 Mart ayinda aldim ortalama tuketim 35 36 krs civarinda en son 33 krs gordumArkadaşlar bizde yeni 2018 model aldık aralık aralık ayı çıkışlı. Bizim araçta makul seviyelerde. Acaba 2016-2017 ve 2018 in 8 aya kadar üretilenlerin yazılımsal yada lpg sistemindeki parçalardan dolayı mı yakıt sarfiyatı fazla olabilirmi. Çünkü çoğu kişide şikayet çok son alanlarda yakıttan memnun. Acaba LPG nin yeni yazılımı çıkmış olabilirmi.
Cok iyi. Olmasi gereken rakam bu. Karma tüketimde 10lt yi gecmemesi gerekiyorAracımı alışımdan 2600 km'ye kadar ki tüketimler.
Toplam 80 Saat kullandım.
Max 50 km'si benzinli olarak kullandım. 17 lt benzin harcadım.
Şehirler arası toplam 400 km yaptım. Gerisi karma ya da şehir içi şeklinde
Ortalama tüketimim 9.95 lt/100km LPG.
Artik 35 krs asagisi yakan sadece mobiletlerdir.İstanbul da 35-40 kuruş arasında seyrediyor araçlar maalesef trafik yoğunluk durumundan kaynaklı olsa gerek @yesarco @samuraiii @Kara Şimşek @volkan1065
? katılıyorum ama arkadaşlar 30-33 kuruşlardan bahsediyor ben tutturamıyorum bir türlü sinir oluyorum gerçi rodaj daha bitmedi 1700 km yeni olduArtik 35 krs asagisi yakan sadece mobiletlerdir.