bende de executive var arabayı stop edip uzaklaşıyorum kapıları kendi kitlemiyor. Var mı daha önce deneyen acaba?
kontak kapat kapıyı ac ve uzaklas kendı otomatık kılıtlıyoru ama bı ayarla oynadım kılıtlememeye basladı bibibibip dıye otuyor sadece

bende de executive var arabayı stop edip uzaklaşıyorum kapıları kendi kitlemiyor. Var mı daha önce deneyen acaba?
[MENTION=5705]saidcetin[/MENTION] üstadım nasıl olduğunu anlatabilirseniz çok sevinirim.Ayarlardan yapılıyor ben de yaptım. Araçtan inip uzaklaşınca otomatik kilitliyor
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
2016 Executive Eco Otomatik
Bende de otomatik kilitlememe sorunu oldu (fc5 elegance). İşyerine aracı parketip kitlemeyi unutup gitmişim. Arkadaşım geldi senin kapılar açık dedi (yeni almıştım, arkadaşta merakından aracı incelerken farkediyor). Otomatik kilitlemesi gerekmiyor mu???
Iyide nasıl çalışıyor? Bilgi verebilirseniz çok sevinirimElegance donanımda otomatik kilitleme yok
Executive donanımda anahtarsız kullanım olduğu için var
2016 Elegance Eco AT
[MENTION=5705]saidcetin[/MENTION] üstadım nasıl olduğunu anlatabilirseniz çok sevinirim.
GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yunus kardeşim eline emeğine sağlık.Executive donanım için;
Ayarlar
![]()
![]()
![]()
Son iki penceredeki komutları açık hale getirildiğinde kapıları kapattığınızda (kilitleme sonrası gelen uyarıdan ayrıca) kapı kapama uyarı sesi ve uzaklaşınca otomatik kilitlenme sesli olarak devreye girmektedir.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.