Hocam tesekkur ederim. 100 lira istediler sanayide sadece montaja. 100 liradan kurtuldum 2 haftadir arabaya inip inip geri cikiyordum malzemeyi takamadan. Bu gun tavan lambasini sokup kucuk soketten arti eksi ikisini de kopru attim. Super oldu. Yanliz is bitimi bi baktim ne tavan ne de eşikler yanmiyor. Sase yaptirmisim sigorta atmis. Yedekten degistirdim olduHayır ya ne döşeme sökmesi. Tavan aydınlatmasının kapağını çıkarttı , kasayı söktü. Kabloyu sıyırıp köprü attı. Kapı eşiğinin kablosunu da kapı contalarını söküp içinden geçirdik o kadar. Çok ekstra bi işçilik yok yani. En azından benim ustam bu şekilde çalıştı
VA 9827
Hocam alt tarafinda iki kademe seklinde set var. Tam bizimkine uyacak sekilde. Seninkinde yamuk durur.Bu kapi esiklerinin tam olcusunu ogrenebilir miyim ? Benim vtec2ye uygulayabilir miyim acaba merak ediyorum uyarsa ölçüsü ben de yapiyim
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Bu kapi esiklerinin tam olcusunu ogrenebilir miyim ? Benim vtec2ye uygulayabilir miyim acaba merak ediyorum uyarsa ölçüsü ben de yapiyim
GT-I9300 cihazımdan gönderildi
Hocam tesekkur ederim. 100 lira istediler sanayide sadece montaja. 100 liradan kurtuldum 2 haftadir arabaya inip inip geri cikiyordum malzemeyi takamadan. Bu gun tavan lambasini sokup kucuk soketten arti eksi ikisini de kopru attim. Super oldu. Yanliz is bitimi bi baktim ne tavan ne de eşikler yanmiyor. Sase yaptirmisim sigorta atmis. Yedekten degistirdim oldu
Sonuc
Yerler biraz batinca site gorevlisinden lafi da yedik ustu kapali
Kaydirmaz ped i diyosan o aklimda abi. Cemre yolunu bulur da Yaz gelirse insallah ihtiyacim oldugunda kullancam.O torpido üstündeki bardak çanaklik ismi her neyse onu ordan al dostum havaların ısınması ile yapışır [MENTION=14]timothyblue[/MENTION]