- Aracınız
Ateş etmeye geliyorum diyosun yiğido Maşallah nazar değmesin nasipse hepsini toplu halledip foruma dönüş yapacam insallah ... Bu arada yaylar kaçlık vogtland ? Takildiktan sonrada resim istiyorum fikir olsun cunku tam olarak boyle yapmayi planliyorum 18 jant ve body kitli
Ateş etmeye geliyorum diyosun yiğido Maşallah nazar değmesin nasipse hepsini toplu halledip foruma dönüş yapacam insallah ... Bu arada yaylar kaçlık vogtland ? Takildiktan sonrada resim istiyorum fikir olsun cunku tam olarak boyle yapmayi planliyorum 18 jant ve body kitli
HUAWEI MT7-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Daha takmadin mi yaylari merak ediyoruzYaylarım 40 mm votlang ama biz yarım bogum kesip taktık hiç bir sıkıntı yok ben dahada basıcam bi yarım bogum daha kestirebılırım heran işim belli olmaz
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Kardesim sen yayi takip resim atana kadar ben jant lastik yay islemlerini bitirdim vallaArac bitti birkaç işlem daha var ama onlara para durumunu ayarlayınca baslıyacagım yaylarımdan jantlarımdan yaptırdıgım herşeyden ozellikle pedal commenderden cok memnunum. En kısa zamanda fotograflayıp paylaşırım iyi forumlar
Kardesim sen yayi takip resim atana kadar ben jant lastik yay islemlerini bitirdim valla
Bildigim kadariyla seninki de moduloydu ama neyseValla haklısın gordum senın arabayı güzel olmus body kitte tavsıyem benımkınden yaptır mudolo artık sıradanlastı