Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hocam bu ledler için araçta xenon olması gerekmiyor değil mi? Çünkü benim araç premium ve xenon yok.. ben gece yolculuğuda çok yapan biriyim dolayısıyla aydınlatmasıda iyidir diye düşünüyorum. Haksız mıyım??
[quote author=magicwords06 link=topic=901.msg18072#msg18072 date=1415092005]
hocam bu ledler için araçta xenon olması gerekmiyor değil mi? Çünkü benim araç premium ve xenon yok.. ben gece yolculuğuda çok yapan biriyim dolayısıyla aydınlatmasıda iyidir diye düşünüyorum. Haksız mıyım??
[/quote]
Hayır Xenon olup olmaması ile işimiz yok uzunlarda takılı olan ampulü çıkartıp ledleri takıyoruz. Uzunların yeri ayrıdır Xenonların yeri ayrı.
Bende uzun yolda uzun far kullanıyorum ve benim de şüphelerim vardı lakin dün İsmail abinin de ([member=5]avansis[/member]) şahit olduğu üzere ışık mesafesi 200 metreye kadar uzuyor. Ve ışık oldukça parlak ve aydınlatıcı.
Orjinal uzun ampuller bile o kadar uzak mesafe görüşü sağlamıyor malesef.
hocam o zaman en acelesinden linki bekliyoruz. bir de hangi siteden olacak aliexpresten mi. ona göre üye olmam gerekecek. bu safhada ingilizceminde orta okuldan kalma olduğu göz önüne alındığında yardımlarınıza ihtiyacım olacaktır.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.