Makyajsiz kasa kullanan arkadaslardan biri alir belki.
SM-E500H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ihtiyacı olana satarım Haftalarca çinden gelmesini beklemezMakyajsiz kasa kullanan arkadaslardan biri alir belki.
Tesekkur ederim. Ampulleri takttim ama ilk basta calismadi. Artisi eksisi ters yapilmis soketlerin kenerindaki centikleri kesip taktim calisti. Aydinlatmasi harika, aldigima değdi.[MENTION=7601]Deeptrace[/MENTION] Hayırlı olsun k:
Arkadaşlar uzun farlarında photon led kullanan birisi olarak bi konuya değinmek istiyorum. 3.20 bmw si olan bi arkadaşım kısa farlarına led uyguladı markası nedir sorma gereği bile duymadım. Kısalara led kullanmayın demiyorum ama kaliteli bi ürün kullanın. 300-400 değil de 100 tl ye aldığınız bi ürün aracınızın yanmasına sebep olabilir tıpkı arkadaşımda olduğu gibi.(hasar 23 bin tl) Led ler kısa farlarda kullanıldığında aşırı ısınma yapıyor,arkalarında soğutucu var fakat kalitesiz ürünlerde yeterli olmuyor demek ki.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Anladığım kadarı ile makyajlı kasa'da uzuna LED takmışsınız, sakıncası yoksa Photon hangi model ve ne kadar aldınız, takarken ek işlem gerekti mi?
Arkadaşlar uzun farlarında photon led kullanan birisi olarak bi konuya değinmek istiyorum. 3.20 bmw si olan bi arkadaşım kısa farlarına led uyguladı markası nedir sorma gereği bile duymadım. Kısalara led kullanmayın demiyorum ama kaliteli bi ürün kullanın. 300-400 değil de 100 tl ye aldığınız bi ürün aracınızın yanmasına sebep olabilir tıpkı arkadaşımda olduğu gibi.(hasar 23 bin tl) Led ler kısa farlarda kullanıldığında aşırı ısınma yapıyor,arkalarında soğutucu var fakat kalitesiz ürünlerde yeterli olmuyor demek ki.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.