sirua35
0
Nasıl girmedi ya. İzmir öncüsü benim ? Turgut abi sen görmedin mi benim ledleri?Uzunlara led uygulaması İzmir sınırlarına daha girmedi Turgut hocam [emoji1][emoji1][emoji1]
Nasıl girmedi ya. İzmir öncüsü benim ? Turgut abi sen görmedin mi benim ledleri?Uzunlara led uygulaması İzmir sınırlarına daha girmedi Turgut hocam [emoji1][emoji1][emoji1]
Nasıl girmedi ya. İzmir öncüsü benim [emoji3] Turgut abi sen görmedin mi benim ledleri?
Hatta şimdi de millete geri vites ledlerini aldırıyorum [emoji2] bi gördüler tamam [emoji2]Pardon hocam ben bilmiyordum sizde uzunlarda led olduğunu [emoji1]
Hatta şimdi de millete geri vites ledlerini aldırıyorum [emoji2] bi gördüler tamam [emoji2]
Bugün servisteydim adam geri geri gelirken 4 kişi sordu bu ne böyle diye [emoji2] [emoji2] açtılar baktılar cidden kaliteli deyip kapattı. Kıskançlığından bunun ömrü 1 ay dese de bertan [emoji2]Geri vites ledleri çok fena çarpıyor insanları. Ben de İsmail hocamın önerdiği beyaz ledlerden taktım. Gece ışıl ışıl oluyor.
Bugün servisteydim adam geri geri gelirken 4 kişi sordu bu ne böyle diye [emoji2] [emoji2] açtılar baktılar cidden kaliteli deyip kapattı. Kıskançlığından bunun ömrü 1 ay dese de bertan [emoji2]
Merhaba hocam[emoji12]Abi bende İzmirdeyim biriniz gelip bana şu led olaylarını anlatabilir mi![]()
Nasıl girmedi ya. İzmir öncüsü benim ğ Turgut abi sen görmedin mi benim ledleri?
Merhaba hocam[emoji12]
Forumun ilk sayfasında detaylı anlatım şekli var lütfen inceleyin [emoji12] [emoji12]