- Aracınız
Satıcıya hemen anlaşmazlık açın durumu anlatın aliexpres sizden yana olacaktır eğer mesaj attı iseniz.
Çok sağolun bi deneyim bakalım bu ilk siparişimdi aliexpresten bakalım halledebilecekmiyim
Satıcıya hemen anlaşmazlık açın durumu anlatın aliexpres sizden yana olacaktır eğer mesaj attı iseniz.
Satıcıya Nasıl anlaşmazlık açıyoruz arkadaşlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Siparişlerim sayfasında ilgili siparişin ekranın da open dispute yazıyor ona tıklayarak açıyorsunuz.
dispute den once satici ile irtibata gecmediyseniz, once satici ile irtibata gecin mesaji gelir.
ordan olumlu bir sonuc cikmaz ise firma urunun iadesini ister, siz iade ettikten sonra para geri odenir.
firma dispute gorunce akan sular durur
problem yok, sadece biraz daha beklemek zorunda kalirsiniz o kadar.
Adresi alıp ptt kargo ile göndereceksiniz merak ettiğim kargo ödemesini kim ödeyecek.?Bu gün satıcıdan mesaj geldi ürünü başka birine satabiliyorsan sat diyor olmazsa ürünü gönder para iadesi yaparız diyor ben şimdi napacağım arkadaşlar ürünü direk postaneden gerimi göndereceğim tam olarak bilmiyorum işlemleri.
O dispute içeriğinde yazar.Adresi alıp ptt kargo ile göndereceksiniz merak ettiğim kargo ödemesini kim ödeyecek.?
Bu gün satıcıdan mesaj geldi ürünü başka birine satabiliyorsan sat diyor olmazsa ürünü gönder para iadesi yaparız diyor ben şimdi napacağım arkadaşlar ürünü direk postaneden gerimi göndereceğim tam olarak bilmiyorum işlemleri.