Arkadaşlar tekrardan merhaba.uzun süren bekleyiş sonucunda bugün arabamızı teslim aldık.
bütün çabalarıma rağmen adanada ikamet ettiğimden dolayı istediğim 06 plakayı alamadım ama 06 aar de idare eder.
arabayla ilgili ilk deneyimlerimi paylaşmak istedim.
daha önce çok farklı modellerde ve sınıflarda araç kullandım.
2010 punto, 2013 phantom 180 (motorsiklet),opel astra h(2006)(easytronic) araçlara sahip oldum.
hondanın otomatik vites geçişlerini çok beğendim.rahatsız edici hiçbirşey olmadı.
frenlere alışmak biraz zor olacak gibi.üstten oldukça yumuşak, daha önceki araçlarımda sertti frenler.
iç konfor olarak bizi tatmin etti.çok büyük beklentiler içinde olmadığımız için de olabilir

farlara hayran kaldık.
performans beklentimiz yoktu ama yinede tatmin edici.
yakıt konusuna gelince bugün ilk günün hevesiyle ortalama 9.8 civarlarında gösteriyordu ekran.açıkçası söylenen iştah kabartıcı ekonomik değerlere ulaşabilecek miyiz? merakla bekliyoruz.
yalıtıma gelince söylendiği kadar kötü bulmadık.tabii ki diğer araçlarımla kıyaslayınca.uzun yol konforu oldukça güzel olacak gibi.
bu arada ön cam dahil cam filmi,kaput koruma,boya koruma,iç koruma, bikaç ufak detay daha sonaxtan 1200 lira teklif aldık.sanırım servis yerine sonaxı tercih edeceğiz.
uzun süre binecek gibiyiz şimdilik.