Yerli Otomobil Tanıtım Açıklaması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoFeaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Civic FC5 2017
İşte zamanında bu hamleleri yapabilseydik simdi belki 2 marka 10 alt segment arabamız olurdu. Ama olsun zararın neresinden dönersek kardır. Adamlar ülkemizde fabrika açıyor bizim hammedemizi ucuz işçiliğimizi kullanıyor para kazaniyor biz neden yapmayalım. Deniz altımızi ihalarimizi sihalarimizi destroyerlerimizi kendimiz yapiyoruz bunu haydi haydi yapariz.

VIA_A3 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

WolfRaM

Özel Üye
Aracınız
Civic FC5 2019
Yerli otomobilde Bugün :)
Yerli otomobilin klima paneli tamamen dokunmatik ekrandan kontrol edilecek. Ayrıca yerli otomobilde ambiyans aydınlatma yer alıyor. Aracın ön göstergesi tamamen dev bir dijital ekrandan oluşuyor.
Ayrıca bir de video paylaşıldı ve elektrik, 4X4 sistemi ve zemindeki bataryaları gösterildi.

Ekli dosyayı görüntüle 256143

Şu orta konsolda görünen şey nedir onu anlayamadım ?

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
Arkadaşlar, şu ana kadar kalp kırmadan mükemmel seviyeli bir sohbet olmuş, lütfen siyasi konulara girmeden konuları kişiselleştirmeden devam edelim.

Saygılar.

Aracınız
Civic FC5 2019
Simdi siyaset yapmayalim. Eyvallah. Yapmayalim. Hukumetini sevmeyebilirsin. Eyvallah. Ammaaa devletimizi sevmek zorundayiz. 2. Zamaninda ulkemizde devrim denen aracla birlikte anadol markasinin neden uretime gecirilmedigi asikar. Bir kac zengin ailenin isine gelmediği için. Kimse benzini bitti yolda kaldı felan demesin. Alıntı yapayım dedim ama bayagi bi yazdiktan sonra aklima geldiği için geri donmedim.
Bazi arkadaslarim gercekten guzelendiselerini dile getirmiş. Evet ayni sorular benimde aklimda. Su an bazi milli dedivimiz seyler(iha, siha zirhlilar vb.) Bile aslinda bir cok seyi toplama ve turkiyede birlestirme. Ancak disardan alsan 100 tl. Bu sekilde 30 tl. Arti sen gelistiriyosun devamlı. Birde sunj diyeyim . Yalniz yabanci markalar bile yeni modelini piyasaya surmeden once test reklamlarini renkli cadirlar icinde yaparki model belli olmasin. Yada fason is yaptirirlarki iscilik ucuz maliyet dusuk parca bol olsun. Bugun biraz onder yol diye bir makine mühendisinin YouTube da konusmalarini izledim. İnandirici gelmedi ama adamlar teslayla rakibiz felan diyolar. Neyse . Sunu demek istiyorum. Bizdede cok cevherler var. Yeterki imkanlar verilsin. Beyinler Avrupa'ya Amerika ya kacmasin. Var o beyinler. aslanlar

.

Aracınız
Civic FC5 2019
Simdi yazdigimi bir daha okudumda . Amma da dagitmisim yaaa. Kusura bakmayin. Aslinda alıntı yapsaydım bu kadar karisikta olmayacakti ama. Neyse. İdare ediniz İste. Devletçilik milliyetçilik denince cenem düşüyor işte.

.

İsmail Beşiroğlu

Super Moderator
Yönetici
Ad Soyad
İsmail Beşiroğlu
Aracınız
Civic FB7 2016
Yerli aracın logosu da belli oldu beyler.

Ekli dosyalar

• 3AD58CB0-C105-4B6F-A7AF-3A0CAFB87BB5.jpeg
    3AD58CB0-C105-4B6F-A7AF-3A0CAFB87BB5.jpeg
    256.9 KB · Görüntüleme: 61
  • 07D956B2-3D7A-4CB1-B67B-00FA1EF28211.jpeg
    07D956B2-3D7A-4CB1-B67B-00FA1EF28211.jpeg
    390.1 KB · Görüntüleme: 60
Aracınız
Civic FC5 2019
Milli olarak adlandırılan bir çok projede belli mesafeler katedildi. Konuyu sadece iha siha ile sınırlamak haksızlık olur. Başarı bilimle olur çalışmayla olur. İha ve siha konusunda projenin başında olan kişi bilime inanan ve çok çalışan bir adam eğer bilim yoksa çalışma yoksa dünyanın parasını da alsanız ortaya birşey koymanız imkansızdır. Benzer mahiyette Milgem projesinde ciddi anlamda yerlilik sağlanarak deniz kuvvetleri komutanlığının ihtiyaç duyduğu denizaltı, fırkateyn vs savaş araçları üretildi ve üretilmeye devam ediliyor. Kaldı ki milgem projesi mevcut hükümet döneminin bir projesi de değildir o yüzden rahat rahat söylüyorum ama adamlar bu adıma ciddi destek verdiler çok haberlere yansımasa da çok görülmese de gerçekten çok güzel gelişmeler var. Bunun gibi bazı projeler gerçekten hakkıyla yapılıyor. Araba projesi için beklemekten başka çare yok. İktidar elbette bu işin ekmeğini yemeye çalışacak muhalefet yerine göre takipçisi olup eleştirisini yapacak. İkisi de var olma sebebine uygun olarak hareket edecek. Şu aşamada tüm herkes gibi bende sabırsızlıkla ve merakla bekliyorum.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri