Yeni Profil Mesajları

arkadaşlar,arabam cıvıc fc5 park sensörleri çalışmıyor,acaba benmi bi yerleriyle oynadım yoksa arızalandımı?
Merhaba! Kardesim benimde ayni sorunum var vites isiklari ile ilgili sen hlledebildibmi bi yardimci olurmusun tskürler
Hocam merhaba senin araç eco muydu. Bahsettiğin sabit hizlardaki sorun bende de var ama benim araç eco değil. Dream. Bu mehmet usta benim sorunu da çözebilir mi acaba düşünüyorum
U
ugur86
Eco ile paketin alakası yok hocam, eco motorda bazı farklılıklar var, lpg'ye dönüşüm hazırlıklarıyla gelen motor eco'dur, giriş nozulları arkada kaldığı için problem olabiliyor, ama bu vtech teklemesi supap değişim zamanlamalarını lpg sisteminin takip edememesinden kaynaklanıyor. afr ayarı ve enjeksiyon avansı açılması ile en aza indirilebiliyor, selamlar.
Cevabınız için çok teşekkürler. Dediğiniz gibi yağ/filtre değişimi sonrası tekrar cevap atarsanız sevinirim.

Açıkçası yazılım ile CVT'de bir sorun yaşanır mı diye merak ediyorum. Hondata'nın resmi vidyolarını izledim CVT'ye zarar vermeyecek şekilde Tork değerini ayarladıklarını belirtiyorlar. Ancak gerçek bir kullanıcı olarak sizin uzun dönem tecrübeniz önemli, vites'te şimdiye kadar herhangi bir problem yaşamadınız değil mi?

Bir de aracın garantiden çıkmaması için servise bakım yaptırmaya gitmeden önce önce yazılımı silip orjinal haline mi getirmeniz gerekiyor? Serviste yazılım durumu anlaşılıyor mu bir şekilde?

Şimdiden Teşekkürler.
Merhaba hondata ile ilgili mesajını yeni gördüm. Çok memnunum. Ancak son bir aydır araç 220 yi geçince gücü azalıyor. İlk zamanlarda çok daha güçlüydü.arabanın yağ filtre değişim zamanı geldi.muhtemelen ondandır.haftaya tekrar yazarım
Geri
Üst