Yeni Profil Mesajları

20200724_053735.jpg

Saygılar bizden efendim.
ufukyus
ufukyus
aracı 2018 de sıfır aldım. 1,6 fabrikasyon lpg li. executive eco. yol ankara-istanbul otoyolu. mevkii; bolu dağı tüneli-kaynaşlı-düzce istikameti.
aracımda limitör var ya da yok, 215 de durmuyor :) saygılar.
skywalkerist
skywalkerist
:D Kardeş anlama güçlüğü çektiğini düşünüyorum senin aracınla benimki aynı değil 2019 makyajlı kasa 2018 - 2019 - 2019 MAKYAJLI 2 versiyon fark var sana yalan borcum var mı sence?
Seninkinde olmaya bilir ben benim aracım için olduğunu belirterek yazdım umarım anlayabilmişsindir.
ufukyus
ufukyus
haklısın arkadaş, anlaşamadık.
ben sana yalan söylüyorsun demedim, sen de bana demedin. ben model belirterek bu araçta limitör yok dedim, hata ettim. iyi günler diliyorum size.
Hocam merhaba iyi günler, birşey soracaktım eski konulardan park sensörünü değiştirdiginizi gördümde. 2019 eco exe. var bende de. Park sensörüm arızalandı. Park sensörü kodunu buldunuz mu yada elinizde varmı nasıl yaptınız
selamun aleyküm fk7 mini bilgiler postunuzda gördüm medya ekranına basınç göstergelerini digital olarak yansıtmışsınız bunun bir apksı yada başka bir yolumu vardır. paylaşırsanız sevinirim..
Hocam merhaba prestij paketi bende satın aldım araçtan uzaklaşınca kapı kilitlemesi yapmıyor honda genel merkezi aradım geri döneceğiz dediler
  • Beğen
Tepkiler: grknerdm
G
grknerdm
Normal executive ve executive+ larda var bu özellik uzaklaşınca otomatik kilitleniyor ve aynalar katlanıyor bu kesin. Fakat bunlar avrupaya gönderilen civicler olduğu için bunlarda neden yok anlamadım. Yaklaşınca açılıyor uzaklaşınca otomatik kilitlemiyor kapıları çok saçma. Aynalarda kumandadan veya kapı üzerindeki kilitleme tuşuna ikinci kez basınca katlanıyor.
M
metal67
Yazılımsal bir sıkıntı sizde 0850 733 22 20 numarayı arayıp söyleyin ne kadar çok müşteriden geri dönüş olursa o kadar ilgilenirler.
G
grknerdm
Tamamdır hocam (y)
Merhaba perşembe uşağa gidicem orada olan arkadaşlar varmı bilmiyorum bana iyi Bi exper lazım bilen varmı
Arkadaşlar yağ seviye sensörü sarı yanıyor servise gittim sensör değişecek dediler dışarda değiştirdim halen daha dönmedi baßına böyle birşey gelen var mı. Lütfen yardım Araç 2013 Honda Civic hb
ARKADAŞLAR FB7 2012 ARACIMDA HİDROLİK SİSTEMLE ÇALIŞAN ABS EL FİRENİ ASR VE LASTİK BASINÇ LAMBALARI YANIYOR BUNLARIN SİGORTASI BİRMİ VE HANGİSİ YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Geri
Üst