Civic FB7 Civic FB7 orjinal silecek bilgileri Mitsuba

Orjinalleri bir şekilde kaybettin. Tam 3 sene kullanmıştım. Benzinciden aldım bir tane 1 sene , sonra başka bir yerden aldım 2 senedir kullanıyorum. Gecen aylarda orjinal alayım dedim servisten. 480 TL fiyat verdi. Bir silecek takımı için bu fiyat çok geldi bana. Yine yan sanayiye devam ediyorum...

Bir silecek takımı 480 TL vay bee, daha neler duyacağız bakalım..
 
FB7 için buradaki link'lerden aliexpres'den getirttim. 25 TL civarına maloldu.
480 TL çok uçuk bir rakam.
 
Denso marka var orjinal sayılabilecek. Bu da tercih edilebilir kaliteli isteyenler için.

Alternatifi Valeo

Ben genelde ucuza idarelik bir şey alıp, kışı geçirdikten sonra değiştiriyorum. Inwells gibi...
 
Marketin birine silecek gelmişti 6,5 tl tanesi bende iki tane aldım satan elaman dedi ki aracın modeli ne abi önemi yok deyince şaşırdı böyle deme sebebim ise uyması önemli değil benim için ben o silecekteki lastiği söktüm çıkardım kendi orijinal sileceğe taktım şimdi güzel siliyor kışı kurtarır 13 Tl maliyetle bu işi halletmiş olduk :)
 
Fb7 aracımda takılı mitsuba marka silecekleri eskidi ve değişmek istiyorum. İnternette bulamadım nerden satın alabilirim. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
 
Hayır değmiyor. Hatta daha geniş siliyor. Tavsiye ederim.

2009 Fd6 Premium OV

RBW'nin çiftini kuponla 7-TL'ye aldım, çok ucuza geldi.
FD6 için 700-600 mm olarak aldım, hem harika silmeye başladı hem de istediğim gibi araç kamerasının önünü de temizleyerek geniş bir silme alanı oluştu.
 
Fb7 aracımda takılı mitsuba marka silecekleri eskidi ve değişmek istiyorum. İnternette bulamadım nerden satın alabilirim. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Maalesef orjinalleri servis harici ülkemizde yok, alternatifler hakkında bu konuyu inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.
 
Aliexpres de kullanıcı açıp sanal kredi kartı ile alıyorsun. 15 gün ile 60 gün arasında geliyor. Kargo teslim edilirken PTT tarafından 14 TL de kargo ücreti ve gümrük alıyorlar. Aldıktan sonra yine girip Aliexpres den ürünü aldığını bildiriyorsun , böylece para satıcıya ulaşıyor.
 
Fb7 için Aliexpress ten ürün alıp memnun olan varsa satıcı linkini gönderebilir mi acaba?. Burada yan sanayi ürünleri en fazla 1 sene kullanılıyor ...

ASUS_Z012D cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Geri
Üst