Honda atmosferik motorunun yağsız-susuz çalışmaya dayanıklılık şovu

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan m2hamid
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Honda motor konusunda gerçekten öyle şuram,buram karnım ağrıyor dedirtmiyor. Sorunsuzluk hususu çok güzel. Ne güzel ikide bir sanayiye gitmiyor periyodik bakımı gözetliyor insan. Nazlı bir araba değil hizmetkar bir araba.
 
Yag az olunca sarı yanmıyor direk bitince kırmızı yanıyor değil mi ben böle bılıyorum ama yanlış mı biliyorum die bir sorayım ??

BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bende böyle biliyorum, yağ seviye sensörü yok sadece yağ basınç sensörü mevcut ama zaten yağ seviyesi ciddi azaldığında yağ basıncı düştüğünden yağ sensörü de aktiflenmiş oluyor.
 
Hocam geçmiş olsun diyelim ama FC5te videodan önce istemeden testi yaptırmışsınız zaten :D hiçte haber vermiyorsunuz :) Biz yine de yağına suyuna dikkat ed:D

Kardeşinizin durumu için bende @h.k_ahmet hoca gibi düşünüyorum, muhtemelen bir noktada sızıntı var, motorda yağ kaçağı varmı iyice kontrol edin, en basidinden yağ filtresi bile düzgün oturtulmamışsa ufak ufak yağ sızdırmaya devam eder (y)
Sağ olun hocam, kaza sonrası video vardı paylaşmayı düşündüm aslında ancak sonra vazgeçtim q3 e bir şey olmamış bizimki dağılmış diye ??

Sonraki yağ olayı da yoğun dönemime denk geldi.

Bunun dışında yağ vs kaçağı olmuşsa kazada olmuş ve belki tamir edilmiş bilmiyorum ancak araçta sonradan bir kaçak ya da tamirat söz konusu değil. Hala aynı Opet yağ ile devam ediyor araç. Burada suçlu elbette tamirat gördüğü yer. Ancak araçta sarı ışık olarak yağ lambası yanıyor muydu bunu bilmiyorum.
 
Geri
Üst