Ynt: 01 kasım 2014 geleneksel istanbul gece mini buluşması
Ynt: 01 kasım 2014 geleneksel istanbul gece mini buluşması
[quote author=nonickname link=topic=907.msg17584#msg17584 date=1414920680]
BU BIR SERZENISTIR
Daha once de benzer konuda yazmis ama herhangi bir olumlu/olumsuz tepki almamistim. Sanirim bu forumda bazi uyeler kendi iclerinde gorusup aralarina yeni kimse kabul etmek, buyumek istemiyor. Bu ortamda bulisma oncesi, ayni gun bile olsa bir haber vermek bu kadar mi zor diyecem ama, sanirim konu zorluk degil. Saygi duyarim.
Bu konuda daha once talebim oldu, bu ikincisi serzenistir. Kendi adima, ben mesajimi aldim.
Iyi eglenceler
[/quote][quote author=nonickname link=topic=907.msg17584#msg17584 date=1414920680]
BU BIR SERZENISTIR
Daha once de benzer konuda yazmis ama herhangi bir olumlu/olumsuz tepki almamistim. Sanirim bu forumda bazi uyeler kendi iclerinde gorusup aralarina yeni kimse kabul etmek, buyumek istemiyor. Bu ortamda bulisma oncesi, ayni gun bile olsa bir haber vermek bu kadar mi zor diyecem ama, sanirim konu zorluk degil. Saygi duyarim.
Bu konuda daha once talebim oldu, bu ikincisi serzenistir. Kendi adima, ben mesajimi aldim.
Iyi eglenceler
[/quote]
Öncelikle merhaba herkese adım nickimden de anlaşılacağı üzre onur. Buraya pek girmemekle birlikte genelde olan biten yazılanlardan da pek takipte olduğum söylenemez şahsım adına konuşmam gerekirse dün akşam oluşan anlık bir boş olma durumumdan kaynaklı sadece gruptan abilerime kokoreç yemeğemi gidiyoruz diye bir gaz verdim hatta yetmedi kalktım yola çıktım. Benden sonra direk taner abim ve ardından ismail abim çıktılar daha sonrasında ersoy hocaö ve eray abiler katıldılar aramıza. Şimdi size sorarım madem serzenişte bulunmuşsunuz sizi tanımam etmem evlimisiniz bekarmısınız çoluk çocuk varmıdır hiç bir fikrimde yok ama sorarım size böylesine anlık bir buluşmaya katılım gösterebilecek kaç kişi vardır ? Size dürüst bi şekilde söylemem gerekirse ben bekar olmasam ve kalksam böyle gitsem sabah 4te eve gelsem valla evdeki hanım sopayla kovalar herhalde... Diğer evli çocuklu abilerimin özellikle ismail abimin ersoy abimin yada taner abimin nası geldiğine de zaten hiç akıl erdiremiyorum büyük başarı
tek bilsiğim var eğer sohbet muhabbet etmek sizde her kapı gıcırtısına buluşmak etmek istiyosanız verin telefon numaranızı ben söz veriyorum sizide her buluşmamıza arayıp davet edicem.
Bütün bunlar bir kenara şimdi buluşma konusundaki serzenişe gelirsek eğer o konuda da diyebileceğim tek şey forum sitesi zaten bir süreç içinde yazışmaların okunduğu ve geri dönüş süresinin bir uzayabildiği bir durumdur diye biliyorum ben. En azından benim için bu zamana kadar böyle oldu. Şimdi size son bir teklifim olacak eğer kendinizin böyle davet edilmeyerek hani kendi aramızda buluştuğumuza inanıyorsanız buyrun şu an müsaitim gelin bir çayımı için hadi hemen çıkalım